"Пентагон підтвердив наявність у США даних про підготовку РФ приводу для вторгнення в Україну" - Павел Нусс

"Пентагон підтвердив наявність у США даних про підготовку РФ приводу для вторгнення в Україну" - Павел Нусс

США та союзники у разі ескалації ситуації навколо України можуть допомогти нашій країні шляхом проведення навчань у таких країнах НАТО, як Польща, Румунія та Словаччина!

Додатково передбачається постачання зброї, повідомила газета New York Times з посиланням на представників адміністрації США.

Україні сьогодні конче необхідний сильний політичний лідер, який здатний не лише протистояти Путіну, але й об’єднати політичні еліти.

Зеленський на цю роль не підходить. Він занадто слабкий, симпатизує Путіну, йому не довіряють військові. І я, якщо чесно, не бачу іншого шляху, окрім як переконати Зеленського відкинути свої маніакальні наміри переслідувати Порошенка, до долучити його до стратегічного кабінету. Переконати зробити такий крок його може:

А) вулиця.

В) Захід.

План Путіна: знищити Українську державу. Саме для цього він щосили намагався позбавити Президента Порошенка влади. Бо Президент Порошенко ділом довів, що він здатний протистояти Путіну. Порошенко забезпечив міжнародну підтримку України й запровадження санкцій проти Росії. Світ назвав Росію агресором і вже вісім років утримує та посилює свої санкції проти неї.

Треба не переслідувати Порошенка, а унаслідувати його стратегічний курс. Зеленський або піде на примирення задля національної єдності, або ми втратимо державність.

Армія, так, набагато сильніша, ніж у 2014 році. Але Армія має відчути за своєю спиною потужну політичну та національну консолідацію. Інакше вона буде деморалізована. А як відомо, деморалізована армія не в стані продемонструвати весь свій потенціал, якою б сильною вона не була б.