PER ASPERA AD ASTRA

PER ASPERA AD ASTRA

Протягом останньої доби створення в Україні помісної церкви підтримали ДЕРЖДЕП (мова про це йдеться у заяві його офіційного представника Хізер Нойерт) і ВАТИКАН (в особі секретаря по міждержавним відносинам Святого Престолу Пола Річарда Галлахера під час зустрічі з Клімкіним).

Добре поводив кадилом по пикам московських попів і наш Мінкульт, звинувативши УПЦ МП в "категоричних і нетолерантних висловлюваннях, які виглядають спробою штучного розпалювання конфлікту."

Що стосується Святого Престолу, то це знакова подія, бо ще 31 травня 2018 року на зустрічі у Ватикані з митрополитом валоколамським Іларіоном Папа Римський Франциск заявляв, що він виступає за "сохранение единства Русской православной церкви". Думаю, що обставини та здоровий глузд спонукали його вчасно "включити задню." А може Москву просто перестали боятись, і кожний волає болючіше штурхнути Пиню та його шаманів у рясах?

Як на мене, скоро нам залишиться тільки ще церковний календар привести у відповідність до астрономії, і святкувати Різдво 25-го грудня єдиною християнською церквою.

Але не буду забігати наперед, бо як написано у Біблії:
"... це буде дано вам. Так що не журіться про завтрашній день, бо завтрашній день сам подбає про себе, досить для цього дня і своїх турбот."
В України цих турбот ще віз та маленький візочок, але кожен день наближає нас до перемоги.
І перемога прийде.
Ні, не так...
Ми її завоюємо.

Доброго ранку, шановні православні, католики, греко-католики, буддісти, мусульмани, іудаїсти, юдеї, агностики, атеїсти, порохоботи, україноцентристи, оптимісти, хронічні пофігісти та просто щирі українці!

Helgi Sharp