"Перед тим як вчити чужих..." - Mason Lemberg

"Перед тим як вчити чужих..." - Mason Lemberg

Бачив книжку Маску дарують з історії України. Гроші для цього спеціально збирали. Дуже важлива мета, канєшно.

Тепер би ще таку книжку подарувать Володимиру Зеленському, волонтьору Давіду Арахаміії, Михайлові Подоляку та іншим титанам.

Бо їхні "мирні пропозиції" від квітня року 2022 від Різдва Христового нічим по-суті не відрізняються від пропозицій Маска.

Там і Крим, нагадаю, у спільному користуванні (вода в Крим само собою розуміється) і статус Донбасу вже обговорюється на переговорах "лідерів" і нейтральний статус України з відмовою від НАТО. Я вже й не кажу, що росія мала б погоджувати НАШІ військові навчання на НАШІЙ землі.

Цей пост не про те, що Маск мудак. Цей пост про лицемірство. Про те, що перед тим як вчити чужих, було б добре так само відкривати пздаки і вчити своїх, рідних, красівих, невтіклих.

Але більшість з тих, хто зараз повчає Маска, сиділи тихенько, навіть коли їм викотили зрадницькі "мирні" угоди (які напевне зупинили Ангели з Бучі, про звірства над якими стало відомо) за якими Україну перетворювали на беззбройну колонію. Ба навіть більше, називали тих, хто був проти цього "мирного" лайна зрадниками, які не вірять лідору, він же не втік.