"Перемовини: будем посмотрєть" - Роман Донік

"Перемовини: будем посмотрєть" - Роман Донік

Давайте наперед скажу про переговори, поки чекаю повернення людини та є час. Все одно будете в комментах зайобувати. 

Мені нема чого сказати про переговори. Тим більше коли вони в процесі. Процес перемовин, це хто кого наїбе. А це стане зрозуміло зовсім потім. Тому палити собі нерви тим хто що сказав, я не буду. Мені похуй хто що каже аж допоки не буде дій. Тоді і буду дивитися. 

Так мені не подобається, що окупанти типу знижають активність як акт доброї волі там, де ми їх напиздовуємо. Вони б і без цього перегрупіровалися. Вони б і так це робили. І це розуміють наші військові керівники. І також наші налаштовані наїбати окупанта. А що з цього вийде, "будем посмотрєть". 

І ще деталь. Я майже на всі 100 впевнений, що зараз рішення будуть прийматися тільки за узгодженням з військовими. Політики зараз не зможуть прийняти ніяке рішення без військових. По перше в нас війна. А по друге, політики проїбали початок війни. Тисячі людей втратили домівки, сім'ї, родичів, статки, бізнес, бо повірили політикам. Що не буде війни. І від цих людей, політикам не вийде сховатися. Ніде. Ні в штатах, ні в Ізраїлі. Це все ті ж політики що запевняли нас що війни не буде, та створювали передумови два роки для нападу. Ослаблювали армію та оборону. Призначеннями Хомчаків та Таранів теж. Так, вони зараз роблять те що треба робити. І в них є всі шанси спокути провину. Але провина є. Але ми пам'ятаємо все. І маю надію, вони це розуміють. А нервуватися з приводу хто і що каже, то воно того не варте. Нам своє робити. А політики хай намагаються наїбати ворога.