Переможенька, яку ми заслужили...

Переможенька, яку ми заслужили...

Розрекламованим самим президентом України інвестором готелю "Дніпро", який має заплатити за нього більше мільярда гривень, виявився депутат Державної Думи Російської Федерації, учасник організованої злочинної групи "Лужники", Олександр Бабаков.

Хотілось би як слід привітати інвестора, от тільки я не знаю, яким титулом краще до нього звернутися, бо має їх багато. Наприклад, самий простий – довірена особа Путіна, як пише про інвестора Вікіпедія.

А ще Бабаков – голова думської комісії з правового забезпечення розвитку організацій оборонно-промислового комплексу РФ. Тобто, людина, що відповідає за виготовлення російської зброї, що вбила вже 13 тисяч українців і продовжує вбивати.

Давайте ще раз. Ніякі це не інвестиції. Це спекулятивний капітал, який заходить на падаючий ринок не вкладати, а викачувати з нього гроші. Поки всі носяться з цим всратим мільярдом, ніто не думає, скільки мільярдів гривень за один тільки рік викачає з України казино Бабакова.

І цікаво було спостерігати, як знатно поїли гівна молоді реформатори. Попутники Зеленського у владі, які стверджують, що працюють не на Зеленського, а на Україну, вчора робили селфі і голосно кричали про мільярд. Тепер, коли стало відомо, чий це мільярд, вони по вуха у лайні.

Хотілось би сказати їм: хлопці і дівчата! Не можна працювати з гівном і бути чистим. Коли ти працюєш із гівном, ти без варіантів будеш у гівні. Рано чи пізно, але невідворотньо.

Сергей Марченко