"Перша методичка пішла в мережу" - Валерій Прозапас

"Перша методичка пішла в мережу" - Валерій Прозапас

Перша методичка "естественной сети позитивных блогеров" імені Єрмака-Подоляка озвучена і пішла в мережу.
То такі тіпочки як Арєстовіч-Іванов грають роль "поганого поліцейського", концентровано кидаючись зеленим лайном в Порошенка і "ЄС" - а болєє лудшые блогери просуватимуть тези "ну не все ж зрада" та "просто провалена комунікація".
Наприклад зрив оборонного замовлення, скасування харчової реформи та зупинка будівництва житла для військових, це не зовсім "зрада" - ЗСУ ж поки що не розпустили, треба і позитив бачити.
І генерала Марченка для залякування тримали в клітці, а Ріф в СІЗО вже рік без єдиного доказу, то теж не "зрада" - просто "комунікація провалена", буває.
Як і таємна поїздка в Оман, справа "вагнерівців", портновщіна, закупка чеського металобрухту для армії, розкрадання антиковідного фонду - теж проблема "комунікації", а не те, що ви подумали.
Узбагойтесь, порохоботікі, нє всє так однозначно.
І що чиновнік ОП Татаров став говорити словами кремлівської пропаганди про "внєншєє управлєніє" то "естественним блогерам" не підозріло - головне що ВІН! ЇМ! РУКУ! ТИСНЕ!
ВАУ!
Заради цієї величі, натурально, варто біле пільтішко приміряти, тим більше і унікальне виправдання є, яке підкупає своєю універсальністью - "у нас к Порошенко многа вапросав", "пачіму він всіх не побідив, а тільки червоні лінії окреслює? Ганьба!"
Тільки знаєте що.
Зрада є зрада - бо ця влада не є українською, тому ваш "синдром Колумбєта" виглядає паршиво.