"Перша ознака особистості, яка не відбулася - це відсутність розуміння заслуг тих, кого ти ображаєш" - Олена Кудренко

"Перша ознака особистості, яка не відбулася - це відсутність розуміння заслуг тих, кого ти ображаєш" - Олена Кудренко

1. Російська баба сидить в тролейбусі та кричить, що українці вбили її "Сєрьожу". І через це українці такі, українці сякі.

Замість того, щоб задавати риторичні питання, що її "Сірожа" робив на території іншої держави, мене цілком задовільняє конструювання з України такої собі вбивчої машини. Бо весь тролейбус може зробити правильні для нас висновки: нех... ходити до України. Саме через те, що вона вб'є.

Нам дуже вигідна трансформація усвідомлення росіян про українців від зверхньості до страху. Від їх презирства до нас - до нашої переваги над ними. Нехай бояться, а їх повага до нас чи її відсутність нам не робить жодної погоди.

2. Рівень інфляції на росії вже на сьогодні становить орієнтовно 48% (Потапенко), а до кінця року по групі товарів буде становити 60-120%.

Додамо сюди той факт, що чоловіків погнали на війну в Україну, а частина з них побігла закордон. Хто залишився? Жінки, діти та старі, які повинні будуть ось цю інфляцію якось переварити. В родинах не стало годувальників. Це суттєвий удар, бо не будемо ж ми вірити, що їх родини будуть справді забезпечені російської владою? Хіба по в'язанці дров та по 5 кг риби.

А ось ще таке цікаве питання: росіяни вивели гроші в Киргизію та питають економіста, що буде, якщо вони не задекларували гроші в податковій? На що їм відповідь, що ОДКБ скоро розпадеться, а отже податкова Кіргізії може не ділитися інформацією з російською. Виводьте на здоров'я.

3. Коли ми з вами поїдемо до Херсону, Криму, Донецьку чи звільненої частини Харківщини, то ці території будуть набагато чистішими від колаборантів. На Херсонщині мені колись було боляче слухати та бачити цей самий "русскій мір" паралельно з окупацією Криму.

Росіяни та білоруси після 2014-го, порівнявши ціни в Криму з вільним українським узбережжям Чорного моря, стали їхати під Херсон, Миколаїв, Одесу, бо тут дешевше. Бо в Криму - російські ціни. І тому з 2014-го по 2022 паскудили ці території своєю курортною присутністю як могли.

Було невимовно образливо бачити російське телебачення в номерах готелів, спостерігати орієнтацію продавців на російських туристів, засилля російської попси на узбережжі.

Вітаю росію з "якісним" поповненням, а нас - з чистішим від "русского міра" середовищем. Можливо, це не останній чинник для розбудови колись курортного бізнесу України без радянського "госту" (я під цим маю на увазі все те, з чим порівнюють європейські курорти і не на нашу користь).

4. 206-й батальон територіальної оборони Києва сформований депутатами партії "ЄС". Участь в охороні Гостомеля, оборона Оболоні, організація евакуації з м. Ірпінь більш ніж 250 жінок та дітей. На фронті загинув голова фракції "ЄС" у Львівській райраді Тарас Жеребецький. А кількість переданих на фронт бронемашин, дронів та іншого забезпечення можна при бажанні побачити та порахувати з відкритих джерел.

Бо якщо не поцікавився фактами, але поливаєш людей брудом - то зрештою сам себе виставляєш не дуже освіченою людиною. З відомих діячів та прихильників - Луценко на фронті, Валерій Прозапас на фронті, Забродський, Погребинський - теж не на курорті.

Але в жодного з них немає такої зверхньості до заслуг інших, яку дозволяють собі проявляти різні нестабільні особистості. Це ті, які не впоралися з публічностю чи популярністю. Фраза (вибачте) "що з єб...лом, п@р@хоскот?" мені, звичайному виборцю, кожного разу доводить, якої моральної якості люди лізуть до нас у політику.

Бо перша ознака особистості, яка не відбулася - це відсутність розуміння заслуг тих, кого ти ображаєш.

Ну, цей пункт так, до слова. Бо не кожному це цікаво, нажаль.