Перший молодіжний форум пройшов у Харкові

Перший молодіжний форум пройшов у Харкові

Перший молодіжний форум «Харків для молоді - молодь для Харкова» пройшов 31 жовтня в економічному університеті ім. Семена Кузнеця, передає city.kharkov.ua.

 Як повідомив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко, такий форум провели в Харкові вперше. У ньому взяли участь 350 чоловік. Як зазначив директор департаменту, серед учасників форуму були студенти, школярі, молоді вчені, підприємці, спортсмени, які сповнені сил та енергії і небайдужі до долі міста.

На секціях форуму були представлені п'ять напрямків: громадська діяльність, молодіжне підприємництво, освіта, мистецтво і спорт. Перед учасниками виступили 15 спікерів - експертів за своїми напрямками. Вони поділилися з молоддю своїм досвідом, запропонували для обговорення найбільш важливі питання та поділилися своїм баченням розвитку Харкова.

Як зазначив Костянтин Лобойченко, цей захід корисний для молоді, яка прагне розвиватися і реалізовуватися, але ще більше такий форум необхідний місту. «В умовах економічної кризи, масового відтоку інвесторів, нової хвилі «витоку мізків» Харків робить ставку на молодь, яка любить своє місто і знає, як його розвивати», - підкреслив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Він зазначив, що форум стане майданчиком для координації дій активної молоді, для народження і реалізації нових ідей, а також для виявлення найбільш проблемних точок в молодіжній політиці.