"ПЕРШИЙ ПІШОВ!" - Олег Шарп

"ПЕРШИЙ ПІШОВ!" - Олег Шарп

Дослідженнями центру "Социс" щодо соціально-політичної ситуації у столиці зафіксовано, що на перше місце серед електоральних вподобань киян ВПЕРШЕ після минулорічних виборів вийшла партія "Європейська Солідарність".

Пряма мова виконавчого директору центру "Социс" О.Чашковського: "Ми опитували людей за телефонними номерами, які були випадково згенеровані, і відбирали киян. Питання звучало так: "Якби наступної неділі відбувалися вибори до Київради, за яку партію ви б проголосували?" Серед тих, хто визначився з вибором, "ЄС" набрала найбільше голосів - майже 21%."


Додам від себе... Київ - локомотив політичних процесів у країні, а тому його настрої традиційно (у більшій чи меншій мірі) розповсюджуватимуться на інші регіони. Подібне опитування "слуги" провели ще минулого тижня і, за моїми даними, Зе був у тихій паніці. А трохи прийшовши до тями, дав доручення максимально торпедувати Порошенка як іформаційно, так і за допомогою ГБР. Саме з цим і пов`язане висмоктане з пальця діло по картинам.

Щодо Кличка, то "слуги" у якості першочергового розглядають варіант домовленості з ним, бо його можливі конкуренти (Пальчевський, Ткаченко, Тищенко) поки за популярністю поступаються діючому меру. Правда, в запасі у зелених є таємна зброя - Саакашвілі. Але цю гранату без чеки вони тримають на самий крайній випадок.

На цій хвилі я б рекомендував партії ЄС висунути свого кандидата. Це може бути Ірина Геращенко, Гайдукевич, Забродський, Ар`єв... Не зайвим було б організувати прозорий прамеріз на предмет вподобань жителів Києва. Але то вже питання стратегії.

Як би там не було, початок покладено: кияни вже наїлися пустих зелених щей, і готові повернутись до здорового українського борщу. Смачного!)

Helgi Sharp