Пил в очі, хуцпа, і любой кіпіш лише б не били

Пил в очі, хуцпа, і любой кіпіш лише б не били

Насправді, знаєте звідки в пустій голові Зеленського з'явилася ідея зробити військовим зп 100 тисяч гривень?

Це не секрет. Таємницю давно розкрила УПячка в облизувальному матеріалі про "владу, яка готувалася".

Останні дні перед вторгненням. Перелякані мафіозі-олігархи в Офісі свого зедента:

"Черга на виступ перейшла до тих, хто сидів за межами столу. Слово взяв співзасновник "Monobank" Олег Гороховський (топ-менеджер Приватбанку в час, коли менеджмент Коломоя вигрібав сотні мільярдів вкладів), який запропонував владі якомога швидше підняти грошове забезпечення для військовослужбовців.

"Для того, щоб люди були готові захищати, вони мають бути вмотивовані. Правильно було б поставити зарплату умовно у 100 тисяч гривень, і тоді людина розумітиме, за що вона ризикує", – переказують УП слова Гороховського.

Цю ідею підтримали всі, вона особливо сподобалася Зеленському. "(с)

Завіса.

Тобто в перекладі ситуація наступна.

Ми в 2019 році обрали аферистів-ідіотів. Вони не готувалися до війни, сподівалися на мир в очах путіна і шашлики, а потім клюнув смажений півень.

І тут за день до вторгнення Зеленський збирає своїх дружків аферистів, вони в шоці, що путін зараз прихлопне цю "шайку наркоманов-неонацистов" і один із них кидає:

 - Сто тищ мільйонав зарплату миколам і василям! Без неї вони "ету страну" захищати не готові. Гроші ми собі потім нові вкрадемо!

На тому і ударили по руках.

"Цю ідею підтримали всі, вона особливо сподобалася Зеленському."(с)

Остапи Бендери не розуміли, що петренки і сидоренки побігли захищати розкрадену цими негідниками Україну без сраних обіцянок від цих поців. Мотивовані вони були не грошима, а любов'ю до країни. Звісно цим гороховським, які і досі судяться, щоб віджати розкрадений Приватбанк, цього ніколи не зрозуміти.

Але тепер те тупе рішення починає вилазити боком. 100 тисяч на мільйон солдат це 100 мільярдів на місяць. 1 трильйон на рік. Таких грошей у розкраденій країні нема. Але порушена обіцянка і скасовані виплати вже вдарили по моральному стану Армії.

Звісно виплати вони в повному вигляді не відновлять. Таких грошей нема, та й нема дурних такі гроші дарувати тим, кого обкрадаєш на яйцях по 17. Аферисти будуть викручуватися, шкварчати і сичати, голосувати відновлення, а потім підсилати своїх же шісток заблокувати. Коротше пил в очі, хуцпа, і любой кіпіш лише б не били.

А ми вчергове отримаємо підтвердження, що всю цю мафію маємо посадити на кічу, де їм давно місце.

*******

У беніного менеджера проблема: падає трафік уріно-марафону. То він звернувся у техпідтримку ютуба, щоб там йому порадили відкрити графу "статистика" і подивитися, що це українці перестали дивитися сцяння в очі від орденоносної наташі.

Але ж дивує рівень проблем у цього упиря. Коли треба було вивезти музейні фонди, колекції картин і скіфське золото з потенційної зони бойових дій, йому було насрати. А от промивання мізків овечкам це святе. І тут навіть добре, що овечки втратили свою культуру, хай квартал дивляться.

Джон Сміт