"Питання до Укроборонпрому і не тільки" - Павло Вернівский

"Питання до Укроборонпрому і  не тільки" - Павло Вернівский

Чого ти зраду розганяєш постійно? Вот Укроборонпром розробив дрон!!

Народ, ну бляха муха. Ви як діти малі!

По-перше, це досить поширений маніпулятивний прийом!!! Щоб знизити градус, в інформпростір робиться вкид, що в цьому напрямку вже ведеться робота, але без подробиць!

Звичайно, з питань безпеки їх не можна розкривати, але також це спосіб відвернути від себе увагу на деякий час! Вам же наче сказали, що робота йде!

Це так само як ви віддали техніку в ремонт і телефонуєте в сервіс-центр: а що там з моїм замовленням? Воно зараз в роботі - відповідають вам. І тиждень-два ви їх не турбуєте!! Хоча ви точно не знаєте, ремонтують чи відклали в довгу шафу.

А по-друге. Ну ок. Припустимо, дійсно роблять. Питання тоді які масштаби виробництва? Скільки таких дронів будуть випускати в місяць, рік? Нагадати ситуацію з Нептуном чи Богданою? Чи навіть зі славнозвісною Стугною, якої, по словам Турчинова замовили лише 300 комплексів за 7 років війни!!! Думаю є суттєва різниця між декількома десятками і тисячами таких дронів?

Та й взагалі, особисто в мене питання не тільки до Укроборонпрому. Це холдинг, який контролює держкомпаніі. Мені цікаво чого до розробки не залучають численних приватних виробників???

І ще раз повторюю. Якщо якась робота і ведеться, то це не значить що вона достатня! А час показує що зовсім недостатня!