Питання кримського перешийку

Питання кримського перешийку

Борислав Береза із посиланням на власні джерела в ОП повідомив, що зелена ОЗУ готує кампанію з дискредитації Валерія Залужного - ніби це він винний в розмінуванні Чонгару.

Якщо це так, то тема небезпечна.

Питання кримського перешийку для зелених надважливе, оскільки всі про це кажуть: швидкий удар із Криму, який не зустрів опору, обвалив оборону Півдня, привів до оточення Маріуполя, полону найкращих підрозділів і десятків тисяч смертей. Більш того, в наступні місяці сотні воїнів ЗСУ віддали своє життя за те, щоб звільнити Херсон, який зрадники здали за годину.

Тому перевести стрілки на когось для винних стає завданням номер один.

------------

Які факти по перешийку ми маємо?

----Генерал Кривонос:

- Я був відповідальний за цю територію і знаю, що там було заміновано все: кожен місток, кожна гілочка і регулярно все перевірялося.

----Ворог визнавав, що Україна замінувала мости з Криму:

 - Российские пограничники зафиксировали минирование двух автомобильных мостов через Чонгарский пролив. 17 февраля (2015) были заминированы действующий мост на дороге между пограничными пропусками "Джанкой" (РФ) и "Чонгар" (Украина), а также старый мост, который сейчас не используется. - заявили в крымском управлении ФСБ России.

"Зафиксирована закладка 42 деревянных ящиков зеленого цвета к опорам мостов. К ящикам подведены электрические провода, концы которых выведены в направлении места дислокации украинских военнослужащих"

Орки також опублікували фото.

----Куди ж це все поділося 24 лютого 2022 року?

За 10 днів до війни, 14 лютого на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак" розпочали курсувати шатли від пункту пропуску до адмінмежі.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

“23 листопада 2021 року пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить шатли на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак": від пункту пропуску до адмінмежі.

Сьогодні шатли поїхали. Завдання виконано. На тиждень раніше дедлайна".  

-----------

Як на мене, тут все очевидно.

Крім того, щойно генерал Кривонос заявив, що Чонгар це зрада, зелені одразу ж спробували заткнути йому рота кримінальною справою за "незаконну оборону аеродрому Жуляни".

Це ще більше підтверджує намір і дії організованого злочинного угрупування по прихованню слідів злочину.

Але питання Півдня це не тільки про розмінування Чонгару, а й про те, що завербовані зрадники розвідали систему оборони ЗСУ на Херсонщині і здали її ворогу. Що і дозволило ворогу точними ударами знести її в перші ж години бою.

І чий же підпис стоїть на Указах про призначення на посади генерала-втікача Наумова, затриманого ексначальника УСБУ у Херсонській області генерала Криворучка, начальника АТЦ Херсонщини Садохіна?

А підпис там Зеленського.

Тому якою би фантастичною не здавалася ідея звинуватити в усіх гріхах Залужного, але вона зовсім не фантастична.

Це їхній стиль.

Наприклад, всі ми знаємо, що саме Бурба винний в зриві спецоперації з захоплення вагнерівців. Зеленський на прес-марафоні так прямо і сказав: "я на фінальному етапі відмовився зустрітися з Бурбою (чим і зірвав операцію), бо Бурба проводив операцію "Бурба" на замовлення гетьмана Парашенка.".

А всі зелені шістки кивнули головами: "Єрмак не мав права передавати Бурбі вказівку Зеленського зупинити операцію, а Бурба не мав права Єрмака слухатись, бо Єрмак не мав на це повноважень. Бурба зупинив все сам.".  

Ось і за наказ розмінувати Чонгар, під приводом "запуску шатлів", може стати відповідальним генерал Залужний.

За Іловайськ у нас не відповів ніхто. 8 років банда з 1+1 верещала, що в Іловайську винний Порошенко і Муженко. Але чому ж ви так нічого Порошенку і Муженку не пред'явили?

А відповідь проста: бо одразу випливе факт зустрічі в адміністрації Коломойського 5 серпня 2014-го, де Хомчак і Корбан вдарили по руках про похід на Іловайськ.

 - "Дії керівництва Дніпропетровської області при плануванні Іловайської операції ми не розглядали і не вивчали, і ці факти ми взагалі не розглядали. І прийняття рішення... на яких нарадах проходило... Але ніяким чином наради, які проводилися в Дніпропетровській адміністрації не впливали на дії командирів і начальників.... Тому ці наради на нашу думку вопще не впливали на дії керівників високих ланок". - саме так заявив директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) Олександр Рувін, 30 серпня 2021 року, ефір наташі раєвської, канал Коломойського.  


А Корбан на наступний день після цього ефіру радісно написав:

- "Вопрос снят!".

Ось так. "Дії не розглядали", але "вони не впливали", - це тепер стиль зеленого слідства.

Рекомендую подивитися цю комедію за посиланням. Як Рувіна підштовхують до відповіді, що "це все Генеральний штаб", а він всіляко крутиться, уникає і додає: "...і керівництво сектора Б".

Але вопрос нє снят. Всі ці питання пов'язані між собою червоною ниткою.

Всі ці приклади показують, як діє банда.

Точно, як в 2014 році пропагандисти ОЗУ перекладали відповідальність на тодішнього керівника ЗСУ, точно так само зараз ці ж пропагандисти будуть перекладати відповідальність на когось іншого.

(Тоді, наприклад, Корбан 26 серпня 2015 року анонсував публікацію в ЗМІ "секретних документів Генштаба по Іловайську", "Генштаб знищує свої документи!"(с), а 27 серпня на наступний день Бутусов і нєкто Коля "Тайсон" в міру Колесник організували пресконференцію, на якій банда вводила суспільство і слідство в оману. Бутусов грав роль "представника суспільства", а Колесник - "куратора батальона Кривбас". Колесник, як "постраждалий доброволець", передавав, а Бутусов, як "чесний журналіст", в нього приймав "секретні накази Гєнштаба" на штурм Іловайська. При цьому сам Бутусов був не зовсім "представником суспільства", а був як раз співучасником зустрічі 5 серпня.

- Ці накази "спростують брехню господ Муженка і Порошенка" (с), - заявили учасники дійства.

От тільки виявилося, що "секретні накази гєнштаба" підписані не начальником Генштабу Муженком і не господіном Порошенком, а генералом Хомчаком. Учасником тої зустрічі у Корбана. І дата підпису: 5 серпня 2014 року, - день зустрічі в адміністрації Коломойського.)

Так що стиль злочинців абсолютно прогнозований. Ми не покарали злочинців винних в тому, що ЗСУ 24 лютого зустріли роззброєні і обкрадені. А тому злочинці одразу почали себе виставляти героями зі сталевими тестикулами, а винними в своїх злочинах - справжніх героїв.

Ми так і не отримали відповідь, хто скасував ракетну програму?

Ми так і не отримали відповідь, хто у владі в 2019 році дозволив Богуслаєву експорт вертолітних двигунів в Рашку?

Ми так і не отримали відповідь, хто здав в полон захисників Азовсталі обманувши їх, що в них є "гарантії МКЧХ"?

І не отримали ми всі ці відповіді, бо винен в усьому цьому сам Зеленський.

Вони поки бояться чіпати Залужного. Залужний зараз вже постать легендарна. Але для пропагандистів Коломойського неможливого немає. Якщо треба буде сказати, що Залужний "вбив свого брата", наташі скажуть.

І наостанок. Так, розколювати суспільство ми не повинні. Але правду фіксувати зобов'язані. Правда розколює нас лише зі злочинцями-зрадниками. І оскільки влада блокує офіційне слідство і відповідей ми не отримали, писати про це ми будемо самі.

Джон Сміт