"Плани по переселенню в рф 40-45 тисяч палестинців" - Антон Швец

"Плани по переселенню в рф 40-45 тисяч палестинців" - Антон Швец

На відміну від міфічних афганців чи неіснуїчих тисяч непальців, плани по переселенню в рф 40-45 тисяч палестинців мене стрімають.

По-перше, це реальний проект, гроші виділені, і він буде виконаний скоріш за все. Тобто вони завезуть беженців без сумнівів. І мобілізувати палестинців у вс рф буде не складно, не тому, що вони шахіди огого, а тому що…

По-друге. Ситуація в багатьох місцях Гази попередні місяці була настільки погана, що їм навіть наша повномасштабка то таке, зато ідальня та баня за розкладом. І бабкі є для родини. Відповідно конверсія мобілізованих буде норм, інших відправлять у Білорусь - штурмувати кордон з Польщею. Бо строк завезення - півроку. Потім або назад або ще кудись.

По-трете - непалі, пушту або перська це не дуже розповсюджені у рф мови. Їх в рф знає дуже мало людей. Тому петоня масового виділення командирів для підрозділів з пуштунів та непальців це проблема. А от для прикладу арабську у Ічкерії зають декілька тисяч людей. І забити таких командирів можна не тільки до ротних та взводних, а навіть до командирів відділень і замкомвідділення та навіть звʼязківців. До того ж і серед палестинців є якась кількість людей які знають російську. І багато знають англійську. До того ж це друга хвиля, перші 2000 палестинців вже завезли, комусь навіть вже російські паспорти видали і вони встигли за пітуна проголосувати.

Я не чекаю що там якісь супер рекси, всі супер рекси в Палестині вже при справах. Але і 10 000 фелахів в тапках будуть для нас проблемою.

Але як завжди є надія, що це просто розпіл і нікого нікуди не привезуть, або проїбуть і заснуть по дорозі.