"По справі Марусі Звіробій щодо замаху..." - Татьяна Худякова

"По справі Марусі Звіробій щодо замаху..." - Татьяна Худякова

... на честь і життя нашої потерпілої на всю голову Бубочки.
Сьогодні було чергове судилище, бо іншими словами назвати цю виставу не виходить. Обирали запобіжний засіб, ага. Щоб Маруся не втекла від справедливого покарання за своє антиБубочкове відео. Щоб знала, як воно – маленьких ображати необґрунтованими припущеннями про їхню смертність, іноді навіть раптову.

Марусю забов’язали з’являтися до суду на першу вимогу, що вона і без спеціальних вказівок робила. А ще відібрали закордонного паспорта.
Але самий смак навіть не в безглуздості дешевого шапіто у мантіях.
З приводу теоретичного Марусіного переховування від правосуддя й покарання, суд видав на-гора прекрасного. Каже, участь в АТО є обтяжуючими обставинами, оскільки підозрювана може переховуватися на фронті!

Отакої! Ми вже давно підозрювали, що участь в АТО для зеленої влади є майже готови вироком, тавром на лобі і мішенню на спині. Треба, може, якусь відзнаку видумати, на кшталт «Був!»? Щоб спростити роботу «правоохоронцям». Был бы человек, а статья найдётся!

Дозволю собі пораду нашій потерпілій Бубочці.
Вовчику, можеш теж сховатися на фронті. Там саме зручне для тебе місце. Бо, якщо вірити владі, на Донбасі вже точно «прекратили постреливать», а небезпечну Марусю туди суд не пуска.
За пораду не дякуй. Це від чистого серця. Хіба я можу допустити, щоб всенародний улюбленець ризикував своїм дорогоцінним життям у тому басурманському Ватикані, чи у Києві, де по вулицях постійно ходять АТОвці, що само по собі є обтяжуючими обставинами.

Таня Адамс