Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Ну що, котятки, чекали на доброго інтелігентного Орка, який би вам красиво і культурно розповів про той пиздець, що вирує навколо? А ось там болта на воротнік, замість Орка у вас тепер на уікендах буде зла і некультурна Дафа, яка вам вкратцє матом розповість.
-Головним собитієм дня учорашнього став черговий відосік найвеличнішого Приниженя, з якого зразу стало ясно про цілий пучок питань. По-перше, чому РНБО, який ця зелена шобла повадилася проводити, наче той всратий КВН, чітко по п’ятницях, раптово провели у четвер – саме для того, аби Його Хрипатому Гундосію стало часу записати оці нещасні 9 хвилин з 745-го дубля. По-друге, стало ясно, що оцих виходів циганочкою ще буде й буде, бо «нарід позитивно сприймає цю діяльність». Растьот, мол, процент жиров у маслє і надоїв у колхозє. Підозрюю, що останній РНБО вийде з віршами про дєдушку лєнінава, бо це безсердечні закони медіаринку – кожен наступний сезон гірше за попередній, а крізісь жанру в цих артистів художнього свисту геніталіями по роялю і не думав закінчуватися. Ну а по-третє, всьо погано. Хвороба прогресує, пацієнта не врятувати. Знов у всьому винен Порошенко, починаючи з моменту встановки Стоунхеджу, прізвище Коломойского вимовити Принижень без гострого анального болю не зміг, а тут ще й противний Байден не дзвонить («ну і нінада! І нінада! І ні очінь-то хатєлось! Я народився 25 січня 1978 року, а 20 травня 2019 року присягнув! Мені ці ваші мотивації ніякі не потрібні!» - якщо хтось, до речі, зрозумів оцей пассаж, розповісте у коментарях, бо я у потєрях напрочь), і взагалі ще треба дізнатися, хто ж таки винний у окупації Криму і що кожний з вас робив у ніч з 20 лютого на 15 березня 2010 року, коли та окупація стала вазможнай.
Вавася, а давай я тобі трішки намєкну, що робило одне дресироване зелене какаду у ніч з 20 лютого на 15 березня 2010 року, яке сьогодні пнеться зображати президента. Воно, Вавасік, трясло геніталіями перед Януковичем та Мєдвєдєвим. Пам’ятаєш таких? А какаду впізнаєш? Да-да, Вовчік, це ти був, і не відвертай носа, коли з тобою говорять! Та що ти б вже пиздів поменше щодо аж тих років, добре? А то ж злі і нетолерантні до тупости порохоботи тобі і про жарти про пересування кордонів можуть припомніть, і про з обох боків, ага ) і про термос.
-А ось до речі про термос. Філарет, який на старості год взагалі слаб головушкою став, попросив нашого Вавасю аби той привіз йому чудіще заморське для любов… бррр, стоп, це з іншої казки. Так ось, попросив Філарет Зеленського, аби той привіз йому окремий Томос. Мовляв, цей, що ми маємо, він якийсь не такий. Розмір не той, перламутрових гудзиків немає опять жє. Що на це відповів Філарету Вавася, наразі не відомо. Та і хуй з ними обома, насправді.
-Тим часом журнал Форбс, який наче ті состоятєльниє кроти, тільки те і робить, що рахує чужі гроші, порахував, що оказується за останні два роки статки Медведчука (да-да, того самого, якого вже 22 дні типу угнєтают, вводять і виводять санкції і решту фрікцій совєршают), так ось його статки виросли у 21 раз – з 55 млн доларів до 1200 млн доларів. Ніхуйово так чувак під санкціями, ага. Ну і вишеньку вам на ваше дефлопе – за часів Пороха Медведчук збіднів у 5 разів, бо до 55 млн у 2018 році мав 270,5 млн доларів у 2013 році.

-Тим часом чєловєк-арахгнідія Давідка Коричневий по прозвіщу Арахамія залупився у очі вже настільки, що припаркував свого тазіка просто тупо поперек пішохідного переходу. Спочатку всі подумали, що це нові правила такі ввели. Ну бо не міг же вєлікай валантьор і ліберал Давідка ось так з розмаху класти хуя на ПДР, правда? Не міг же цей захисник бідних та філантроп багатих просто у черговий раз продемонструвати, що всі тварини рівні, але деякі рівніші? Ан-нєт, оказується ні правил не мінялі, ні тварин не рівняли. «Не побачив», - сказав Давідка. Прастітє, вінават. Та дійсно ж – там же хуй побачиш «зебру», світлофор і ще й знак до купи. Для Давідки мабуть ще треба, аби дівчата такі із піпідастрами і у гавайських віночках вискакували і своїми тілами викладали слова ЦЕ ПІШОХОДНИЙ ПЕРЕХІД, ТУТ МАШИНИ ПАРКУВАТИ НІЗЗЯ, аби він побачив. Ну що ж, Давідке прастітєльно, він тільки що з Мальдів, там своя атмосфера, не вивітрилося ще. Панимаєм, Давідка, панімаєм, що уж тут.
-І тільки у хоррор-екшну по «вагнерівцям» всьо харашо. Європейська преса розмістила анонс інтерв’ю з засновником Bellingcat Еліотом Гіґінзом. Скоро не залишиться на планеті (за певними виключеннями) місця, де б не знали і не очікували цієї найгучнішої прем’єри року про одну з найвитонченіших міжнародних операцій, які готовували кілька років кілька країн, і яку фєєрично, епохально, просто ідеально просрали з веселими кольоровими бульками саме у Києві, на Банковій, за особистим підписом Найвеличнішого Приниженя.
Господі, який же лютєйший сором і пиздець. І коли він нарешті розвіється? Але тут приблизно знаю. Виходячи з рейтингів, де одна крива стабільно пікірує униз, а друга стабільно росте, то вже скоро за руль сяде дорослий. Наша основна мета на сьогодні – аби йому на той момент було що кермувати. У будь-якому стані, але ціле і неподільне.
-Шануймося, рідні. Завтра з вами теж я буду, не розслаблятися мені тут! Прийду – перевірю.