Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Святе мироздання змилостивилося наді мною і прикрило цей відверто провальний серіал «Від засіддання РНБО – людям», тому зараз мені вже не треба ані читати всі ті простирадла зубродробітєльного канцеляриту, який там продукувався, ані – аліллуйя! – дивитися гундосі відео Святого Гундосія, які він потім обов’язково записував у якості голімих сцен після титрів.
Але знаєте що? Да краще я, блядь, дивилася цей серіал і далі, аніж спробувати якось пояснити ту хуйню, що сталася вчора!!!
У районі, де колись сєпари аж візжали, так хотіли сумісного патрулювання, йшли бої, під час яких загинуло (станом на ніч, коли ваш покірний редактор це пише) 4-ро воїнів, і ще двоє були поранені. Мінометні обстріли, на які довгий час нашим не дозволяли відповідати. Стан рідні, яким наче та гівняна сорока, розпиздів все просто онлайн ще один вялікій воєн-журналіст Бутусов, мені уявити неможливо. І да мине ця чаша кожного, насправді.
Тому, по-перше, я хочу від себе особисто і від редакції сторінки в цілому висловити щирі співчуття родинам загиблих воїнів. Ваш біль – це наш спільний біль. Тримайтеся, будь ласка, не дозволяйте цим тварям зробити смерть ваших рідних марною. Царствія небесного загиблим, скорішого відновлення пораненим, і ще раз сил всім їх рідним та близьким.
А по-друге, хочеться от просто взяти і умандохати. Вавасіка цього слизоподібного, який що та медуза між пальцями у соплі розпливається і робить що завгодно, аби тільки не називати срашу – ворогом, а то ж ти ж понімаєш, потім у очах хутіна не видно миру буде, падла така нєпріятна. Посли країн зробили жорсткіші заяви, ніж цей пісюньковий рояліст спромігся на сторінці висрати. Ряд країн досить вчасно прийняли сумісну заяву, де визнали – визнали, Вавася! Літерами по паперу, який у архівав залишиться!! – що сРаша є стороною конфлікту на Донбасі. СТОРОНОЮ, а не посередником, чуєш ти, спеціаліст по колумбійському відбірному? Вони не ти, слизень ти мозковий, який принявся хникати й плакатися, аби члени нормандського формату повпливали на такого мірного путіна, а то чо він.
Там навіть вже альцгеймерний на півшишєчкі Кравчук прозрів, бо видав щось типу «нє, мабуть Путін не зупиниться». Та шо ви хаварітє, блядь! Надо же, яка несподіванка!!
Арестовича цього, вдягеного чоловіком, особливо цинічно призвиздіти рельсою, який заявив, що, мовляв, де юре в нас перемир’я і тому відкривати вогонь і відповідь – це тупіковий хід. Сишиш ти, муділа нєопрятна, слухай сюда уважно аби потім не казав, що тебе не попереджали. Туповий хід (а також гілка еволюції і взагалі помилкової антропоморфності) в нас тут тільки ти, Люсєнька. І скоро це ти пізнаєш на собі, адже тупикові гілки зазвичай всихають та відмирають. Не віриш?
Спитай в Сємьона, позивний Вомбат, він же трусєля 54 розміру, він же комбат Насіння, він же Костя Грішин, видатний аферист на довірі, який заткнув за пояса самого Великого комбінатора Остап-Сулейман-Берта-Марія Бендера. Який так довго тримався на плаву, обслуговуючи особисті інтереси Коломойського, що забув, як швидко павуки у банці здатні пожрати один одного. Особливо, коли над тими павучками замайорить зірчасто-смугастий прапор сильно незадоволенного дядьки Сема. Так Люсєнька, твоя біда у тому, що Сємьон – він-то був солдатом Бені, і його ніхто не пожалів при малєйшому кіпіші здати, як стєклотару. Сидить тепер йому до травня і навіть залогу не дали можливості внести. На відміну від більш дрібної та дешевої шлюшки Жєнєчкі Шевченко, в побуті відомого як «інформатор НАБУ». Того сраку оцінили у 5 млн гривень, але щось бажаючих викупити не знайшлося. Так Вомбат – він же іграшка Коломойського. А ти кого іграшка? Маріонетки Коломойського? А тепер вгадай з трьох раз, скільки знадобиться той маріонетці часу, аби здати тебе так само? Ну, наприклад, під приводом того, що ти – паплюжиш чєсть та гідність речника чи як там тобі на анальному плагу написали, хто ти? Я б на твоєму місці вже починала рити підкоп. Можна навіть гнутими виделками.
Тому знаєте, на фоні оцього всього, отой факт, що Приниженя знову визнали винним й порушенні виборного законодавства, коли той пиздів із Вірастюком і агітував за нього голосувати, вже навіть якось не вштирює. Ну знов і шо? А шо ви йому зробите, а? ахахах, нагадаєте його слова, що як тільки він порушить закон, так сразу піде? Гагага, очінь смішно, ага. Нахуй піде, тільки не він, а нарід, якому в очі насцяли і продовжуть, а він і радий ще глитати.
Ну або те, що у приміщенні Медведчука провели обшуки – вау! Не пройшло і півроку з моменту оголошення санкцій! – і двоїх посіпак (вони короткі сірники витягнули, чи що?) затримали, після чого один прямо визнав, що закликав Крим від’єднатися і піти у сРашу. Типу, а шо такова? А шо не можна чи шо? Тю, ви странні.
Ну або те, що один екс-начальник обласної таможні, який у 2014-му тікав, роняя тапкі, до Раши, відновлений на посаді рішенням суду. Типу, а шо такова? А шо не можна чи шо? Тю, ви странні. У зв’язку з цим у мене тільки одне питання - коли чекати Батю, який щасливо воз’єднається із страусами у Межигір’ю та Банковою у Києві. Бо а шо такова? Тю, а шо не можна чи шо? Тю, ви странні.
Отакий пиздець, малята. Але тримаємо щось десь і якось воно колись буде. Я впевнена. З вами була зла Дафа, завтра з вами знову я, спробуйте тільки мені не лайкнути тут щось! Всіх знайду і просто уявіть, що я з вами зроблю!