"Побутове..." - Олена Кудренко

"Побутове..." - Олена Кудренко

Колись писала, що є у мене сусід, гидота та нечистий на руку. І що роками від нього відбиваюсь - то депутата місцевого до мене направить, то, як сьогодні, поліцію.

Бо відновлюємо паркан, згідно межі на своїй приватізованій ділянці, і всі документи, і всі роботи згідно чинного законодавства.

Ну є така гидота, яка просто живе та тішиться, коли когось зачепить просто так. Свого часу після смерті дідуся він за відсутності хазяїв переставив свій паркан і забрав нашу землю. Я виросла, мені ця ділянка перейшла в спадок, і з того часу сусід отримує достойну відсіч. Але ж кожного разу дивуюся - де межа його наглості? Слабке, але пихате та з претензіями. З таким сусідом звісно що всі документи у мене ідеальні. На все - на будинок, на комунікації, на землю. При тому що у нього ділянка не приватизована, на неприватизованій землі стоїть нова недобудова, без документів. До якої простягнута ще й газова труба. Все як на долоні. Купа порушень, але чипляється, с...ка, до мене. Сьогодні накинувся на хлопців, які встановлюють паркан, що десь на 3 см зазіхнули на його ділянку, чи прив'язали мотузку до його стовпів (стовпи виключно наші, доречі, ставив ще мій батько).

Висказалася))). Один з вас, друзів, якось дав мені дуже слушну пораду - нехай в сільраді думають, що я прибабахана і зі мною краще не зв'язуватись, ніж я мовчки щось комусь зі свого віддам. Тому що вони нагліші чи вони чиновники. Звітую: так, там про мене вже знають)). Не чіпають. Ось думаю, поліція вже приїзджала, хтось ще буде? Порушень не знайшли.

А взагалі може бути, зроблю як на нашому кордоні з Білоруссю. Повішу біля паркану опудало, підпишу "Володька" (так звуть сусіда), і при зустрічі буду показувати жести біля шиї, що типу хана йому (як показують наші прикордонники)).

Якщо є пропозиції, з радістю почитаю).