«Почалася зустріч політичних радників "нормандської четвірки" в Берліні» - Влад Пономар

«Почалася зустріч політичних радників "нормандської четвірки" в Берліні» - Влад Пономар

Про важливі події.
За словами Єрмака, планується обговорити питання режиму припинення вогню на Донбасі, також обговорять досягнуті ТКГ домовленості щодо розведення сил.
Після зустрічі Єрмак зможе обговорити з Козаком антиукраїнський план примирення України та РФ - план «Помпео-Лаврова».
Тим часом, з’явилося відео, як окупаційні сили РФ облаштовують на Донбасі нові укріплення, все ближче підбираючись до позицій ЗСУ.
«На одній з ділянок фронту піхотинці разом з розвідниками протягом двох тижнів терпляче спостерігають, як ворожий підрозділ вийшло з займаної посадки і вже прокопав у наш бік більше 100м і далі безкарно це робить кожен день. У хлопців зв’язані руки», — розповідають волонтери.
При цьому зазначається, що подібні просування противника фіксуються на багатьох ділянках фронту.

І наостанок. проти п’ятого президента України Петра Порошенка відкрили 15 нових проваджень. За цим кримінальним процесом чітко «стирчать вуха» Коломойського-Портнова

Адвокати Порошенка під час свого брифінгу 11 вересня, заявили, що 15 нових проваджень відкрили в СБУ. У провадженнях йдеться про статті 110 ККУ (посягання на територіальну цілісність), 109 ККУ (повалення конституційного ладу, захоплення державної влади), держзрада, привласнення власності, фінансування тероризму, втручання в роботу електронно-обчислювальних машин комп’ютерних мереж.

Захисник Порошенка вказав, що суддя Світлана Смик проявила «лояльність до Портнова», адже більше року розглядає справу щодо порушень самого Портнова.
Також Головань бачить у провадженнях слід Коломойського, оскільки у фабулах справ багато йдеться про банківську справу.
Окрім цього, адвокат Ілля Новіков наголосив, що всі попередні фейкові провадження проти Порошенка зайшли в глухий кут, тож тепер за командою з ОПУ силовики «наплодили нові провадження».
Адвокат наголосив, що є чіткі докази координації переслідування проти Порошенка між ОПУ, ДБР, Офісом Генпрокурора та людьми з команди Портнова.
«Судячи з того що нам відомо, зараз пан Татаров виконує той функціонал, який до нього виконував в ОПУ пан Смірнов», — додав Новіков.

Влад Пономар