Початок гарячої війни між Росією і НАТО

Початок гарячої війни між Росією і НАТО

Міністерство оборони Німеччини в секретному документі в шокуючих подробицях реалістично описує «шлях до конфлікту», - BILD

▶️ Секретний документ Бундесверу «Колективна оборона 2025» розглядає початок конфлікту в лютому 2024-го.

▶️ Росія запускає чергову хвилю мобілізації та призиває до армії додатково 200 тисяч осіб.

▶️ Потім Кремль починає масштабний весняний наступ на фоні недостатньої підтримки Заходом України.

▶️ Наступ Росії досягне успіху до червня 2024 року та відкине українську армію назад.

▶️ Росія спровокує агресію проти етнічних російських меншин в Естонії, Латвії та Литві.

▶️ Відбуваються зіткнення, які Росія використовує як привід для початку масштабних навчань «Захід 2024» із залученням 50 000 солдатів на заході Росії та в Білорусі з вересня цього року.

▶️ У жовтні 2024-го Росія перекидає війська та ракети середньої дальності до Калінінграда та продовжує озброювати свій анклав пропагандистською брехнею про неминучий напад НАТО.

▶️ Таємна мета Кремля: підкорити «Сувалкський коридор» між Білоруссю та Калінінградом.

▶️ З грудня 2024 року в районі «Сувалкського коридору» відбуватиметься штучно створений «прикордонний конфлікт» і «заворушення з численними вбивствами».

▶️ Саме в той момент, коли США паралізовані після виборів, Росія повторює алгоритм втручання до Східної України 2014 року на територію НАТО, і це є у сценарії навчань Бундесверу.

▶️У січні 2025 року відбудеться спеціальне засідання Ради НАТО, на якому Польща та країни Балтії повідомляють про зростання загрози з боку Росії.

▶️ Росія використовує пропаганду, щоб назвати чорне білим, і, під приводом загрози НАТО, перекидає додаткові війська до Балтії та Білорусі, особливо в березні 2025 року.

▶️ У травні 2025 року НАТО прийме рішення щодо «заходів для надійного стримування», щоб запобігти нападу Росії на «Сувалкський коридор» з напрямку Білорусі та Калінінграда.

▶️ В «День Х» згідно з секретним документом Бундесверу, головнокомандувач НАТО віддає наказ про перекидання на східний фланг 300 тис. солдатів, у тому числі 30 тис. солдатів Бундесверу.


Цей сценарій, ймовірно, буде розглядатися для навчань НАТО.

Але речник Бундесвера не став коментувати секретний документ.

«В принципі, я можу вам сказати, що розгляд різних сценаріїв, навіть якщо вони вкрай малоймовірні, є частиною повсякденної військової справи, особливо на тренуваннях».

BILD був тим самим «жовтим» виданням, яке першим опублікувало карту нападу росії на Україну з позначеними стрілочками напрямками.


Тоді, в 2021 році, над картою і стрілочками всі сміялись.