"Подвійні стандарти" - Джон Сміт

"Подвійні стандарти" - Джон Сміт

Міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес заявив, що звернеться до інших 26 країн-членів Євросоюзу з проханням офіційно підтримати Міжнародний кримінальний суд (МКС) та вжити заходів, щоб Ізраїль поважав його рішення.

Його підтримав Боррель, який назвав «неприйнятним» тиск на МКС та закликав Ізраїль виконати рішення Суду ООН.

«Прокурор Міжнародного кримінального суду надіслав до суду ордер на затримання Нетаньягу (прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу – ред. ) та трьох лідерів ХАМАСу. Це важливе рішення прокурора. Ми маємо поважати роботу МКС та дозволити суду без залякувань вирішувати, що він думає стосовно цієї ініціативи. На жаль, це не той випадок. Прокурор та суд перебувають під значними залякуваннями. Звинувачення в антисемітизмі прокурора МКС є повністю неприйнятним. Звинувачення суду в антисемітизмі є надто важким, воно є надто важливим, щоб використовувати його у цьому випадку», - зауважив Боррель.

У наши ефірах явний передоз "ізраїльських експертів". Вони налаштовують українців проти Заходу і допомагають путіну дискредитувати міжнародні інституції патяканнями про їх "імпотентність".

Яка "імпотентність"? Міжнародний кримінальний суд і Суд ООН показали як раз, що здатні вступитися за закон, хто б його не порушував - навіть лучший друг США. Лише закон без подвійного підходу відрізняє цивілізацію від дикунів. А якщо ви розповідаєте, що бомба Рашки на Епіцентр в Харкові це злочин, а бомба Ізраїля на наметове містечко в Рафаху це лайк і репост, то ось це і відвертає країни третього світу від України, від США, від всього Заходу і такої "демократії". Це штовхає людей по світу в лапи дикунів, терористичних радикальних ідеологій і в союзники путіна.  

От саме це і робить своїми діями Ізраїль. І в цьому Ізраїль союзник як раз РФ, а не нас із Заходом.

Але державна пропаганда в Україні не збирається турнути ізраїльських пропагандистів. Вона при зеленському стала повністю плисти в ключі пропаганди Нетаньяхи. Укрінформ:

 - "7 жовтня 2023 року ХАМАС напав на Ізраїль, убивши близько 1200 осіб та захопивши близько 250 заручників, сотня з яких досі перебуває у полоні."

От тільки реальності в 2021 році Ізраїль напав на Газу і вбив там 61 дитину. А потім ще раз 5 серпня 2022 року напав і вбив 31 палестинця і 6 дітей.

Я в школі з математики мав оцінки хороші, ще пам'ятаю, що 2021 і 2022 іде перед 2023, а не навпаки. Якщо Ізраїль в мусульманський Рамадан навмисно увірвався в палестинську мечеть, спровокував обурення і протести арабів, а потім "у відповідь" убив 61 дитину, то через 2 роки араби не "напали". Вони "відповіли". І викрадені заручники по ізраїльським концтаборам теж сидять, не треба це замовчувати. А якщо ж Укрінформ стверджує, що араби 7 жовтня таки "напали", то тоді і євреї "напали" 30 жовтня, розпочавши наземне вторгнення в Газу.

І коли я це кажу, це не онтєсімітізм, а небажання погоджуватися з брехнею, просто на рівні фізичної огиди, коли з мене намагаються робити ідіота.

Але нам пропагують хуцпу, подвійні стандарти, антизахідництво путіна, змішують плюси і мінуси в головах українців, ще й патякають про фейкову "тотожність Ізраїля і України, які зазнали нападів". Та не треба мене змішувати з цим упирем Нетаньяху, що лазив з колорадкою з путіним. Жоден українець не вбивав 15 000 російських дітей. Ніякий Ізраїль мені не друг і Україна з ним не тотожна. 2 роки не отримали від них жодної підтримки. Лише брешуть про "нацистів в Україні", та про якийсь фейковий "госпіталь", який вони нам десь начебто поставили, і який ніхто не бачив в очі. При тому що в нас в кожному обласному центрі лікарня на 5 корпусів і 8 поверхів. Просто б вже мовчали краще, клоуни.