Поганим танцюристам завжди заважає один відомий орган

Поганим танцюристам завжди заважає один відомий орган

Так само і зеленій владі - завжди і скрізь заважає один Порошенко.
От без нього все було б ідеально - і вакцинація не гірше Ізраїля, і акцій би за Стерненка не було, і корупція подолана давно і економічний ріст і тд і тп... І країна, звісно, була б не поляризована, а вся така об’єднана.
Якщо чесно, то це вже не смішно. Я розумію, що наближається два роки Зеленського у владі, а звітувати просто страшно. Країна в небачений кризі: спад економіки, пандемії без жодного просвітку, корупціі на вищих щаблях, зруйнованої міжнародної підтримки, вагнергейту і тд... Україна стає непривабливою і навіть токсичною «провінцією». Знову. Як при Януковичу.
Своє неуцтво і неспроможність до державного управління два роки валили на «попєрєдніков». Кілька днів тому Порошенко був «вандалом», що розмалював Офіс Президента, сьогодні він зірвав вакцинацію)....
Я не знаю жодної країни в світі, де вакцинацію зриває опозиція. Це або успіх, або невдача влади. В нас не невдача, а катастрофа. Де обіцяна в лютому китайська Coronavac? Де задекларований прем’єром Pfaizer? Де зрозумілі графіки і пункти вакцинації?! Де всі ці «чемпіони боротьби з коронавірусом», які навіть Буковель до кінця сезону не спромоглися закрити на фоні нових штамів в Європі?...
Вакцини в світі не продають політикам чи бізнесменам. Її продають урядам держав. Якщо уряд неспроможний дістати вакцину - він має йти у відставку. Якщо за дипломатію відповідає президент, то час визнати, за два роки він завалив як вакцину дипломатію, так і решту дипломатичної підтримки України.
Україні потрібен уряд і дипломати, здатні відповідати на виклики. Бо моторошно за майбутнє...