Пограємося в конспірологію?

Пограємося в конспірологію?

Є і така думка. Виправив лише одне слово. Від себе додам кілька зауважень та постскриптум. 

1. В організмі Навального "Новичка" не виявили. Його сліди виявили лише на його руках та на пляшці, з якої він пив. Тобто отруєння могло бути цілком дозованим, якщо дійсно було, а не застосували інший препарат для введення в штучну кому.

2. Навальний прийшов до тями ще 8 вересня і його стан несподівано виявився набагато кращим ніж очікувалося.

3. Навіть в Росії політики (Наприклад, соратник Навального Геннадій Гудков) заговорили про "транзит влади" від Путіна, частиною якого є операція з "отруєння" Навального. Правда, там у "Новичке" не сумніваються. Але може бути й інший варіант.

4. Лікарі кажуть, що був застосований досі невідомий варіант "Новичка", більш смертельний і у Навального не було шансів. Лікарі не розуміють, як він вижив. Кажуть - диво сталося.

5. Путін з лютого практично не вилазить з бункеру, а записи його промов "до народу" свідчать, що з його психікою щось не те. Подейкують, що він важко хворий і фізично. Уже кілька разів Пєсков спростовував чутки про рак підшлункової.

Alexander Kopylov:
"Реальность может вообще не иметь с этим ничего общего. Вы упускаете некоторые факты, которые полностью исключают навязываемую вам версию.

Навальный закончил в 2004 Академию Службы внешней разведки, куда его устроил папа Юли, высокопоставленный офицер этой спецслужбы.

С середины нулевых Навальный внедрен в протестное движение и при поддержке псевдоопозиционных сми позиционируется и продвигается как "лидер оппозиции".

Навальный является одним из очень близких к Путину лиц, перемещается в бронированном Ленд Ровере, оформленном на ФСО, и находится под постоянной охраной ФСО. В том числе,в гостиницах, самолетах, поездах. Навального охраняют везде, включая контроль всего, что он употребляет.

Система власти в РФ так устроена, что любые спецоперации, например, теракты, отравления, убийства и тд, происходят с санкции единственного лица. Без одобрения Путина никто не посмеет тронуть его людей, тем более играющих такие ключевые роли в политическом раскладе.

Навальный именно такая путинская фигура, по ценности сопоставимая разве что с путинскими двойниками. Более того, в Навального вложены колоссальные ресурсы, его раскручивали 15 лет, под него убили Немцова, и теперь он единолично контролирует все протестное пространство в РФ. В случае чрезвычайной ситуации режим может безбоязненно передать власть именно ему.

И вы тут рассказываете какую то "хрень" про "его отравили Новичком"?

Тогда как Путин напряг всю свою немецкую агентурную сеть, задействовал колоссальные ресурсы, обеспечил экстренную помощь лучших реаниматологов мира, транспортировку и лечение в одной из лучших клиник.

Путин спасает Навального очень дорогой ценой.
Пожалуйста, прекратите пить информационнве помои псевдоопозиционных масс-медиа"

Тепер обіцяний постскриптум. Я не знаю, хто такий Alexander Kopylov. Не приймаю його версію як єдино правильну. Проте це і не фантастика. І не "конспірологія".

Я точно знаю, що "конспирологічними" ( у тому сенсі, як вживається цей термін) є перманентні чутки про те, що Путін давно "не при справах", а використовують його "двійника". Це неможливо. Бо якщо би Путін був "не при ділах", то між різними конкуруючими кремлівськими угрупованнями та "силовиками" давно б йшла така люта війна за владу, яка переросла б у війну громадянську.

А от якщо "розкрутити" когось одного до такої міри, щоб він на виборах стовідсотково взяв владу уже в першому турі...
Навальний за своїми поглядами нічим не кращий, а може й набагато гірший від Путіна. Якщо Путін російський шовініст, то Навальний - відвертий фашист, який очолював знамениті "Русские марши". Він цілком влаштовує Путіна і його оточення, як спадкоємець влади.

До речі, навіть німецькі бюргери чітко усвідомлюють хто такий Навальний. "Вам подобається привозити в країну фашистів"? - цим питанням до Меркель було забито блогосферу, коли російського "опозиціонера" доправили до клініки Шаріте.

А як же удар по Путіну та його оточенню, що його завдало отруєння? - спитаєте ви. Так, удар страшний. Але. саме по Путіну і його оточенню. Піде з посади (або на авдієнцію до Вельзевула) Путін - забере з собою і увесь негатив.

Тому ймовірна й інша версія: Навального таки труїли, але він - як зараз кажуть лікарі - якимсь дивом вижив. Але труїли не за наказом Путіна. Труїло якесь угруповання, яке вступило у боротьбу за владу проти хворого Путіна. А він зараз рятує свого наступника. Навіть не знаю у скільки відсотків оцінити вірогідність цієї версії.

А ви?

Павло Бондаренко