"Поки існує та законодавчо не заборонена російська ОПЗЖ, вони будуть знищувати Україну зсередини" - Влад Пономар

"Поки існує та законодавчо не заборонена російська ОПЗЖ, вони будуть знищувати Україну зсередини" - Влад Пономар

Сьогодні, 24 листопада ОПЗЖ знищує Україну, коли проводить проплачену Кремлем «акцію» під посольством США, з вимогами припинити підтримку України з боку Сполучених Штатів.

В суботу посольство США в Україні оприлюднило заяву тимчасово повіреного у справах США в Україні: «Україна повинна бути вільною від втручання і агресії з боку Росії, включаючи припинення російської окупації Криму і виведення російських сил зі сходу України. Сполучені Штати підтримують український народ і пов'язані з Євромайданом надії на багату Україну».

І вже сьогодні ОПЗЖ - відвертий ворог України, партія, яка відкрито працює на Росію, на Путіна, «протестує» під посольством США, виступаючи проти допомоги США Україні в боротьбі з агресією РФ.

У вересні я постив статтю «Тime» про те, як ОПЗЖ проводила в Україні масштабну комплексну кампанію (WP писала, що цією операцією керує Путін) по дискредитації Байдена з метою переобрання Трампа.

Нагадаю, нардеп від "Слуги народу", заступник голови Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади Олександр Качура заявив, що після місцевих виборів політсила співпрацюватиме з партією "ОПЗЖ".

Вчора в Борисполі “Слуги народу” фактично об’єднались в коаліцію з ОПЗЖ.

Нагадаю, в травні німецька політик, віце-голова делегації Європарламенту у комітеті асоціації Україна-ЄС, заявила, що у ЄС є сумніви щодо того, на чиєму боці діє очільник Офісу президента Володимира Зеленського – Андрій Єрмак.

Влад Пономар