«Політичні сварки - це наш фсьо» - Євген Якунов

«Політичні сварки - це наш фсьо» - Євген Якунов

... от скажіть канал ATR.UA веде мовлення на окупований Крим?
А якщо веде, то про що там мають розповідати мешканцям півострова, кримським татарам? Мабуть, все ж про якийсь позитив з рідної материкової України?
Чого ж тоді запрошують на ефір такого собі "політексперта" М. Джигуна, який розповідає, що в українському уряді діють "антиукраїнські групи впливу, які тільки те й роблять, що намагаються утискати свободу слова, аби не давати демократичним телеканалам діяти...", що "українська влада заблукала...", і "ми живемо в період конфронтації і хаосу в Україні".. Нічим не краща й телеведуча, яка проголошує, що "вони (влада) ігнорують заклики європейської спільноти". А потім разом -про те, що ОБСЄ "фактично керується російськими окупантами".
Картинка виходить епічна... І як ви гадаєте, жителі Криму зрадіють перспективі жити в країні, де утискається свобода слова і панує хаос та конфронтація? І звертати свої погляди на європейські структури, які контролюються Росією?
Я розумію, що політичні сварки - це наш "коньок", і без нього ми не зможемо жити. Але навіщо це ставити в основу нашої пропаганди? А всі канали, що потенційно віщають на окуповану територію, вони - апріорі мають вести проукраїнську, продержавну пропаганду.
Це така наша стратегія деокупації?