"Політичне" - Mason Lemberg

"Політичне" - Mason Lemberg

Побачив у когось в стрічці запитання "а де Гриценко?". Подумав, що мене абсолютно не цікавить де цей гній людський. І єдине питання яке мене цікавить з приводу цього гною (окрім, звісно, крім кримінальної відповідальності за вчинене, зокрема розпродаж армії за пляшку горілки) - це: а де гроші Гриценка?

І не тільки Гриценка.

Де мільярди доларів (зовсім не завищую) витрачені на дебільні білборди: "Перший задньопрохідний", "Я тут живу", "Всі бояться Гацька", "Візьми і зроби" та інші?

Де садовий, березюк і животноє сироїд (в якої оборона країни була антиконституційною)? Чому вони не взяли і не зробили? Чому вони не допомагають армії?

Чому замість мільярдних (в доларах) політичних бюджетів витрачених на абсолютно тупу хйню (абсолютно легальних мільярдів зібраних членами партій, за їхніми висловлюваннями) вони в кращому разі лізуть в кишені громадянина або везуть 10 аптечок?

Чому в кишеню до людей лізе Зеленський? Який так само "легально" (за його висловлюваннями) засирав і продовжує засирати рекламою себе любімого все що можливо?

За рік війни в їхній голові (до того для цих тварин війни не існувало, путін нападе' було таким смішним) не розчехлилася жодна партійна каса, яка легко спускалася на дебільну рекламу.

Крім Того Про Кого Говорити Не Можна.

І це, власне, все що ви маєте знати про цих животних.