"Помста - це справа шляхетна" - Mason Lemberg

"Помста - це справа шляхетна" - Mason Lemberg

Помста не може існувати без стержня. Без того щоб той стержень кожен день тебе приводив в рух і ти йшов до цього, йшов до нього навіть інколи все своє життя і навіть в свої 90 мав силу без вагань зробити це.

А про який стержень можна говорити у випадку всіх цих людей, які забувають хто друг, хто ворог, хто худоба, хто злочинець і з політичної доцільності чи власного куколдизму їх щодня гойдає як пір'я на сраці фазана?

А про який стержень, про яку помсту можна говорити якщо вся політична і журналістська гнилота нормально собі співіснує з колишніми ригами і ліберальними снпсами?

А про який стержень і про яку помсту можна говорити, якщо щодня, в моменти коли цим хлопцям рубають голови, головними темами срачів є дівчинка з скакалкою і бабуся і якась нах нікому не потрібна залупа-психолог?

А про яку помсту можна говорити, коли до вечора всі забувають, що у військових в черговий раз вкрали мільярди на їжі, 30000 гривень, відпустили андрушу портнова (на руках якого десятки чи сотні таких хлопців без голів, що загинули на захоплених територіях за підготовленими списками) ітд ітд?

Якщо всі забули Маріуполь, Вінницю, Кременчук, Київ, Краматорськ, Дніпро і сотні інших трагедій в містах і містечках, бо бабця і дівка зі скакалкою то головне?

Або приведіть себе в порядок, пам'ятаючи про головне, йдучи до обітниці і не даючи себе ввечти в оману штучними хайпами, або не пиздіть в пусту, бо це огидно і є не меншим знущанням над тими за кого ви обіцяли мстити.