"Понтій Пілат" - в штрафбат! - Галина Клімович

"Понтій Пілат" - в штрафбат! - Галина Клімович

За час своєї роботи в прокуратурі я пережила кілька замахів на своє життя і здоров'я, перенесла туберкульоз, працюючи з важкохворим обвинуваченим, зазнала багатьох переслідувань і втрат, але....не стала інвалідом.

Я не знала, що таке вихідні/святкові дні, повноцінна відпустка впродовж багатьох років, перерва на обід, чи, хоча б, п'яти годинний сон на добу!

І не стала інвалідом при такому режимі та способі життя...

І не тільки я. Так працювала, здебільшого, вся вмотивована частина старої прокуратури, не *реформованої* всілякими рябошапками - чумаками та тимчасовими міліцейськими "зайдами", які прийшли нищити все живе й професійне в цій потужній структурі.

Так, серед нас були різні фахівці і люди, мабуть також були фальшиві інваліди, але щоб так безсоромно та ще й під час війни?!!!

Дякуйте тепер Порошенку за "польового" Луценка, при якому з'явилось таке явище як "зарплата в конверті"!

Дякуйте неофіту Зеленському, який на уламках зруйнованого винищив саме поняття моральності, виплодивши систему "інвалідів" не тільки у прокуратурі чи МСЕК, а в кожному сегменті держави.

Понтій Пілат -вигаданий персонаж, прокуратор Риму, то ж я би створила такий собі "Римський штрафбат", куди б точно відправила  прокурорських   "інвалідів"...

Якщо інвалідність фіктивна - звільнення, суд і змивати соромище кров'ю !

Якщо справжня - дякую і на відпочинок, бо велика зарплата і велика пенсія - це занадто.

Чекаємо, що скаже РНБОУ, якому, мабуть, окрім моральних інвалідів, зайнятись нічим, і чи спростує тезу Президента про відсутність ворогів всередині України.