"Попелюшка на 100 мільярдів доларів" - Иван Лютый

"Попелюшка на 100 мільярдів доларів" - Иван Лютый

Щоб правильно оцінити заяви Коломойского, варто подивитись, які меседжі зараз розносять зелені боти — і не повторювати їхню маячню!

Навіть не згадуватиму про меседжі для наглухо відбитих одноклітинних з секти Зє — там про те, який Зє маладєц, а Бєня скоро роздасть кожному зубожілому по стотищ доларів з тих російських мільярдів.

Цікавіше спостерігати за вкидами для для думаючої і відносно думаючої частини нашого суспільства. Для цієї категорії зелене крило Ольгіно носить таке:
- Бєня торгується!
- США притисли Бєню, тому він включив шантаж!

“Бєня торгується!” - НІФІГА! Торг передбачає початкову невизначеність результату. А там все вже вирішено. Бєня закидає інформаційну бомбу для хом'ячків. Сума продажу України обговорена між Кремлем і Коломойським ще ДО виборів (інакше Бєня б і не вв’язувася), і це, звісно, не 100 мільярдів зелених, а значно менше.

“США притисли Бєню, тому він включив шантаж!” - НІФІГА. Зверніть увагу, кому саме він дав інтер'вю. А тепер прочитайте покази пані Кольчуги в Конгресі. Крім завивань про ко-ко-корупційов Порошенка, вона визнала, що зустрічалась з Зє в той час, коли навіть українці не знали, що воно лізе в преЗЕденти. Зустрічалась як з майбутньою владою. Це фактично змова, і кольчужна псевдоантикорупційна тусовка у владі\в обслузі влади - тому підтвердження. Так, і Деми, і Респи замазані співпрацею з Кремлем і з бандою Яника. У кожного свій маленький інтерес, який вони дуже хочуть приховати. Інтереси України тут - на десятому місці. Ніхто насправді Бєню за дупу не візьме, бо в його кишені — справжня страховка від кремля - у вигляді якогось гарячого компромату і на Демів, і на Респів. Компромат від росії в обмін на продаж України - ось справжня страховка, а не патякання про 100 мільярдів і рузьге танки під Краковом.

Всі ці меседжі зеботні спрямовані на те, щоб нас приспати байками про якісь многоходовочки. Очікування чуда, знаєте, паралізує спротив.
Чуда не буде. Ніхто не захищатиме Україну крім нас самих.

Знімаймо рожеві окуляри, слідкуймо за тим, що насправді хоче ворог, і не допомагаймо йому, принаймні, інформаційно.

Хрінова з Бєні попелюшка. О 12:00 стомільярдний торг і шантаж Бєні перетвориться на гарбуз — основну їжу розумово зубожілих українців після остаточного дерибану нашої держави і продажу її росіянам.

Иван Лютый