"Популізм — це зброя диявола" - Олександр Дедюхін

"Популізм — це зброя диявола" - Олександр Дедюхін

Людина була створена за образом і подобою Божою. Образ — це те, що нам дано вже від народження, а подоба — це те, що ми маємо в собі актуалізувати.
Людина, за задумом Божім, мала стати богом за благодаттю через духовне зростання.
Сатана, коли підкотив до Єви, замість поступового духовного зростання запропонував одразу «стати як боги». Без становлення та духовної праці. Закінчилося все це смертю, а не радістю.
Пройшли тисячі, а, можливо й мільйони років. Методи диявола не змінилися, а люди, на жаль, не стали розумнішими.
Диявол і сьогодні обіцяє все й одразу: зарплати по 4 тис доларів, низки тарифи, відсутність кортежів, відремонтовані дороги, будинки, відремонтовані за рахунок міського бюджету, безкоштовний проїзд для всіх, заводи по переробці мусора і тощо, і тощо.
А на виході ми маємо велике крадівництво, розбиті долі, невиконані обіцянки диктатуру невігластва, палаючи сміттєзвалища, та смертельні небезпеки навколо.
Хоча боротися з сатанинськім популізмом дуже просто. Святе Письмо каже, що гріх увійшов до праотців через слух. Адам і Єва ПОСЛУХАЛИ голосу змія і прийняли його. Що було далі — ви знаєте.
Півтора роки тому 73% також послухали голос з телевізора і катастрофа для кожного з нас все невідворотніше. Отже не слухайте цих диявольських голосів від популістів, бережіть себе від спокус.
Хоча, давайте будемо реалістами, завжди знаходиться той, хто всіх спасає, безумовно за наявності хоча б десяти праведників. Сподіваємось, і на цей раз праведники ще в нас не перевелися. Тільки, будь ласка, не повторюйте помилок, і не слухайте лукавого.

Олександр Дедюхін