"Порівняйте ці «розслідування»" - Карл Волох

"Порівняйте ці «розслідування»" - Карл Волох

Для того, щоб зрозуміти, наскільки майстерно була проведена операція проти майданівської влади, порівняйте «розслідування» Бігуса (насправді - банальний злив інформації з реального кримінального розслідування), де найвищою дієвою особою був аж син(!) аж заступника аж секретаря РНБО, котрий постачав оборонним заводам контрабандні деталі - і нинішній сюжет Схем, який підтвердив непублічні контакти Зеленського з другим за впливовістю силовиком Росії. Згадайте, скільки уваги приділили фальшивій сенсації тоді рейтингові медіа, які рішучі і непримиренні акції влаштовували фальшиві поцреоти проти «свинарчуків», як старанно намагалися прив‘язати це до Порошенка.

І порівняйте з, я певен, дуже стриманою реакцією цих самих людей на справжній, непідробний скандал, котрий, при розслідуванні, може виявитися реальною державною зрадою.

І тільки зробивши це порівняння ви зрозумієте (я сподіваюся), як невиправно зомбували українське суспільство.

З однією метою - повернути країну в імперське стійло.

У новому відео з Гордоном і Комаровським, де двоє колишніх ВІП-агітаторів переживають, як тяжко зараз президентові Зеленському, більшість звертає увагу на помітне розчарування цих персонажів: «бєзумна хрустна» і «плакать хочетца». А мене аж колотить від сказу, як освічені, не дурні, ніби, люди можуть бути такими такими відвертими холуями і сраколизами.

Втім, вони, як і сам Зеленський, типові совки. І холуйство в них закладене за визначенням

Карл Волох