"Пора вже їм популярно пояснити" - Mason Lemberg

"Пора вже їм популярно пояснити" - Mason Lemberg

З-під шконки виліз Столтерберг і прокукарікав що для того щоб вступити в НАТО Україні треба виграти війну.

І це, власне, цікава тема розмови, бо на мою думку, і минула і чинна українська влади у відносинах з НАТО робили стратегічну помилку: намагалися грати по гнучких як вуса Меркель "правилах" НАТО. Точніше минула влада намагалась досягати якихось стандартів і правил, а ці просто чудять і за один місяць встигають зробити 6 протилежних заяв.

Але не в тому суть.

Суть в тому, що українська влада має припинити ці підшконочні соло-концерти слимаків.

І популярно пояснити світовим лідерам, що після перемоги (реальної перемоги, а не ілюзій з "гарантіями безпеки") нам то НАТО в *уй не вс*алось.

Ох і ах, але це так.

Але найбільша, найбільш тренована, найбільш досвідчена армія Європи на той час, буде потрібна НАТО, потрібна США.

Особливо потрібна в світлі незліченних майбутніх конфліктів з ох*вшими тиранами, яких розвелося в світі в часи міжнародного безправ'я.

І багато людей, які колись були айтішниками, вчителями музики чи супервайзерами реально знайшли себе на війні і були б не проти продовжити за нормальні гроші.

То ж вибір у НИХ (не у нас) насправді дуже простий.

Або бути зараз з Україною разом і мати потужні, дієві і загрозливі для ворогів сили в майбутньому, стримавши багато війн законним шляхом і переговорами. Бо НАТО буде тим кого бояться.

Або продовжувати ці підшконочні соло хлопчиків-однояйчиків і потім мобілізувати 3.5 німців на зламаному леопарді і війська "союзника" Орбана на захист країн західного світу на їхніх землях.

Хтось би це пояснив їм тепер... Популярною мовою. Можна навіть з гугл-перекладачем цього геніяльного тексту)