"ПОРОШЕНКА ХОЧУТЬ ЗААРЕШТУВАТИ? НУ-НУ..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПОРОШЕНКА ХОЧУТЬ ЗААРЕШТУВАТИ? НУ-НУ..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Що там? Генпрокуратура погодила клопотання про арешт Петра Порошенка? Ну, буває. Після вчорашнього походу народних депутатів до ДБР з заявою про державну зраду Зеленського і після того як оприлюднили виклик Зеленського в суд по скарзі Порошенка, дивно що Зеленський не почав под офісом ЄвроСолідарності з кулеметом бігати. Аби уявити рівень його істерики пророком бути не треба.

Що робити зараз всім нам? Відповідь - не нервувати. Нервувати шкідливо - нервові клітини не відновлюються. А нерви нам ще знадобляться. Здоров'я - теж.

Треба, по-перше, спокійно оцінити обстановку. Зеленський попер проти Порошенка? Яке відкриття! Вони скоро вже 3 роки як намагаються уколоти Порошенка бодай чимось. Результ один й той самий - Порошенко регоче з їхніх недолугих протуг. За майже 3 роки на Порошенка вони не знайшли НІЧОГО. От взагалі нічого, з чим можна іти до суду. Бо важко знайти те чого нема - це вже очевидно.

Давайте не забувати. У Порошенка зараз є те, чого не було під час президентства - у нього є партія. У Порошенка є прибічники, які не розчарувалися попри всі спроби його оббрехати - це ми з вами. У Порошенка є депутати, серед яких за 2,5+ роки не знайшлося ЖОДНОЇ тушки. Депутати ЄС уже почули про витівку влади. Вони уже думають, що зробити у відповідь. Точніше, я переконаний, на такий випадок вони уже мають кілька планів і зараз обирають який реалізувати буде найефективніше.

Геращенко, Герасимов, Павленко, Гончаренко... ці люди в політиці були в часи коли Зеленський мріяв виступити на корпоративі перед Порошенком. Порошенко і його депутати в опозиції були довше ніж ЗЕ у владі. Вони вийшли переможцями з протистоянь з Кучмою і Януковичем - Зеленському до них як до неба пішки. Депутати ЄвроСолідарності уміють тримати удар і контратакувати. Контратаку ми скоро побачимо.

Ще у Петра Порошенка хороші адвокати. Витівки влади не залишаться без відповіді. Відповідь ми скоро побачимо.

У Петра Порошенка шикарні міжнародні зв'язки. Підтримку йому вже висловили іноземні партнери. Підтримки буде більше. І не тільки заяв. Теж побачимо.

Нарешті, проблема зелених в тому, що вони... е-е-е... особи дещо альтернативно обдаровані. Постанова про арешт Порошенка - це удар у штангу.

Постанову про арешт треба було приймати тоді коли літак з Порошенком був би в небі, аби заарештувати його на трапі. А вони зробили це зараз - явно сподіваючись що Порошенко лишиться на Заході.

Але Петро Олексійович вже сказав: "Скоро повернуся - тоді поговоримо". І таки повернеться - не сумнівайтеся. І поговорить.

А поки що хай ця команда клоунів випадково занесених в політику, продовжує робити всі помилки на які вистачить їхньої фантазії. Чим більше нароблять - тим більше доведеться відповідати. Їм.

А нам - зберігати спокій. І просто вірити політику якого ми підтримуємо. Коли знадобиться підтримку показати - нам повідомлять. Не сумнівайтеся.

Зберігайте спокій. І вірте, що в Офісі ЄвроСолідарності зараз сміються, пребираючи варіанти дій-відповідей на ітерики ЗЕ. Зелені провалили всі свої потуги досі. Провалять і цю.

Ми це побачимо. Просто вірте.