"ПОРОШЕНКО ЗАКЛИКАВ ЄДНАТИСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПОРОШЕНКО ЗАКЛИКАВ ЄДНАТИСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Весь період від самого вторгнення на всю слушну критику на адресу зеленої влади, ЗЕботва і її поплічники стогнели "ой, не на часі! Ах, треба єднатися!" І от сталося так, що депутат Ар'єв повідомив, що готують звільнення Залужного.

Ні. Я не питаю, чому у слова Ар'єва зразу повірили мільйони людей? Може тому, що буквально напередодні командувача ССО генерала Хоренка звільнили так, що про своє звільнення він дізнався зі ЗМІ. Ми здивовані були? Ні, до Хоренка от так само звільняли генерала Муженка - коли він взагалі перебував у закордонному відрядженні. Де гарантія що таке не сталося б знову?

А може тому, що в буцегарні замкнений сидить розвідник Роман Червінський, при чому звинувачення проти нього не витримують критики, а кожен солдат розуміє, що гноблять Червінського в буцегарні тому що дав свідчення про справі "вагнерівців". Він теж не перший - до Червійнського в'язницею катували генерала Марченка, того самого що вратував від ворогів Миколаїв. Не може статися знову?

А може справа в тому що заступник Єрмака Жорква і креатура Єрмака депутатша Безугла раптом синхронно почали в біг генерала Залужного смердіти ротами?

Може так, може сяк - всяке може бути. Але факт такий. З приводу Ар'єва роти роззявили ті самі істоти, які лили потоки багна на адреси Наталії Яресько та Валерії Гонтаревої - жодне звинувачення проти них не знайшло підтвердження. Ротами в бік Ар'єва смердять ті, хто спекулював на трагічних смертях Ірини Ноздровської і Катерини Гандзюк - хто сів на лаву підсутних у підсумку?

Я можу пригадати ще багато випадків, коли "опозиційні журналісти і активісти" в часи Порошенка видавали на публіку чисті фейки - і завдяки ним зелена влада власне й стала владою.

То які претензії зараз до Ар'єва? Ар'єв - журналіст який викривав корупцію в часи Кучми. Звісно, здобувши інформацію по Залужному, він вирішив її оприлюднити - аби не сталося неминуче. І хто знає - може й правильно зробив що оприлюднив?

Може слова Ар'єва комусь вчасно сильно дали по руках?

Ну, а ті хто смердять ротами - хай смердять. Цим людям вистачало цинізму звинувачувати Порошенко ледь не в спробі узурпації влади, коли росіяни захопили українських моряків - тих самих яких Зеленський обміняв на Цемаха. За що звинуватили? За те що тоді Порошенко зробив те чого НЕ зробив Зеленський на передодні вторгнення - впровадив військовий стан. Забули вже?

До речі, про Порошенка. Порошенко просто шикарно відповів ЗЕботві. Він... нагадав їй про необхідність єнання. Про те що "не на часі". Він повторив ЗЕботві все те, про що так любить просторікувати сама ЗЕботва.

Агов! Зелені! Ви пам'ятаєте що "не на часі"? А що єднатися треба? Правда, вам дуже вчасно ваші же слова нагадали?