"Послухав Арестовича і раптом почув..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Послухав Арестовича і раптом почув..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«Навіщо ця постійна брехня прямо в очі? Хто деморалізує українських військових? Не ви? Не Зеленські, Геруси, Дубінські, Саакашвілі, Бужанські, «Квартали-95» та «Плюси»? Хто сачіняєт казки що їм забороняють, відвели наших сонечок, не дають їм стріляти? Не ви?
Ви ж їх і развращаєтє – Мальдівами, «свінарчуками», «покинув добробати в Іловайську», «послав моряків на смерть» всім цим, «убив брата» цим всім. Ви відверто працюєте проти інформаційної безпеки держави, в інформаційній складовой. Проти національної безпеки, в інформаційній складовой. Це офіційна заява! Я звинувачую Зеленського, Геруса, Дубінського, Шабуніна, Зеленського, Лещенка, Найєма, Саакашвілі що ви працюєте з проросійськими наративами, починаючи з травня місяця.
Якщо провести контент-аналіз, вони співпадают на 70 і більше відсотків з тими наративами які проводить Російська Федерація. Я кажу вам в прямом ефірі це. Я вже втомився вам це казати. Бо наступні канали які треба закривати це «Плюси», тому що вони діють часто гірше ніж ті які закрили. Я вас підтримував півтори роки – знаєте почєму я от вас пошол? Саме тому що я професійно вивчений аналізувати контент. І коли я побачив куди ви повели і куди ви розвернулися, ви Зеленські, Геруси, Дубінські, Саакашвілі, Бужанські, «Квартали-95» та «Плюси», я зрозумів що кращого асистента Російської федерації нема…
Я вже не кажу як ви себе поводите. До чого ви скатуєтесь. Зовнішність президента ви обговорюєте – поганий костюм, нібито п’яний, кашкет нерівно вдягнутий, ознаки діабету! Всі ваши Бігуси, Седлецькі, Андрушки, Станко, Дубінські, Касьянови, всі ваші Мосійчук! Ви же до уравня общагі циркового училища апустілісь! Панімаєте, да? Такої клоунської!...»
Ви прослухали емоційну розповідь радника голови ОПУ Олексія Арестовича (близько до тексту) про те як Зеленський став президентом, а тамади, сімейні фотографи і борці з Порошенком – монобільшістю.