ПОСПІЛКУВАТИСЯ СЛАБО?

ПОСПІЛКУВАТИСЯ СЛАБО?

Всіх прогресивних, неймовірно просунутих і сучасних громадян, які плескали в долонечки і кидали в повітря капелюшки через прийняття ЗЕпутангами закону про ринок землі в першому читанні – ласкаво прошу під Верховну Раду поспілкуватися з противниками цього закону, реальними фермерами, що працюють на землі. Я вірю, переконані в своїй глибокій правоті і необхідності ринку землі, ви знайдете доводи, аби переконати цих людей, що вони помиляються. Що ринок землі – це благо і крок у майбутнє і що запуск цього ринку необхідний у першу чергу їм самим, при чому чим швидше – тим краще.

Слабо? Підете? Чи заб’єтеся далі по своїх норах та офісах і далі теревенитимете тільки на ФБ? Так – я теж прибічник закону про ринок земель, але я на відміну від вас-прогресивних, знаю як до цієї перспективи ставляться пересічні громадяни, і тому обираю не поспішати. Про що й писав усі п’ять років. Бо знаєте, надто гарно знаю який блідий вигляд приймають надто прогресивні і просунуті, коли доводиться спілкуватися з озлобленими робочими - бачив не раз. Металургійний завод для молодого інженера це хороша школа життя. Ви такої, певно, не мали.

А ще я знаю, що НІХТО не доклав стільки зусиль аби переконати людей що ринок земель це зло, як противники п’ятого президента Порошенка, які на темі ринку земель спекулювали всі 5 років – особливо ті, яких уже розвели як кошенят з казочкою про податок на виведений капітал. Акцій під ВР не сталося б, якби ЗЕбільшість дослухалася до порад «ЄвроСолідарності» і не гнала б коней, а робила б все виважено і поступово – зібравши навколо себе всі фракції ВР, здатні підтримати. Але.

Не схотіли – розгрібайтеся тепер самі. І так. Там ще шахтарі обіцяють під’їхати, які залашилися без з/п через те що енергокомапанії купують вугілля з ОРДЛО через інтереси Коломойського. Їм не забудьте розказати що сидіти без з/п – то благо бо так каже ЗЕвова. А ще там мітингує АвтоЄвроСила, яка в т ч ЗЕвову зробила президентом. Вони як? Ще кругом праві, чи вже повільно перетворюють для вас на халявщиків та іждивенців?

Ну так само, як дрібні аграрії, які проти ринку землі.

То як? Підете? Переконаєте?

Дмитро "Калинчук" Вовнянко