"Поставіл Іскандер, впіхнул туда ракєту..." - Олена Кудренко

"Поставіл Іскандер, впіхнул туда ракєту..." - Олена Кудренко

Ракета полетіла на Київ, - каже цей гусак Лукашенко. І добре пояснює, що розуміє наслідки.

Коли Україна переможе - Білорусь ніхто і ніщо. Без російського даху, який її прикриває. Повністю залежна країна, яка перейде у власність Китаю. Добре, що розуміє, що не буде його Мозирський НПЗ працювати, як працює. І байдуже, що "модернізований". Не буде, якщо полізе в Україну.

Ось воно. Те диво, яке справді працює - чарівний пендель. Конкретні удари України по нафті. Вони справді працюють і промивають мізки. Бо що Путін, що Лукашенко були впевнені, що поруч з ними якась безхребетна територія, яка не здатна на таку болючу відповідь. Буде треба - прилеглі міста Білорусі зазнають долі Бєлгорода - бо у нас є також відважні білоруси, які могли би прогулятися там, як РДК по Московії.

Рішення завжди лежало на поверхні: таких, як ці два російських/білоруських гусаки, треба фізично бити. Або одного бити, другий подивиться. І всі мрії про ракету на Київ залишаться мріями.

І так тепер буде завжди. Замінований, забетонований кордон з білорусами, а потім з росіянами, де його ще немає - і бити на звук. У наших СБУ, ГУР відтепер буде завжди багато роботи, на всі наступні десятиліття, а то й більше. Заворушилося десь - отримуй.

Якщо одного разу не буде працювати Мозирський НПЗ - то вже і Росія, й Білорусь будуть шукати паливо десь на сході. А дадуть його, чи не дадуть - залежить від того, наскільки сильно вони встигли образити казахів, так?