"ПОСТУЛАТИ ВІЙНИ" - Едуард Литвиненко

"ПОСТУЛАТИ ВІЙНИ" - Едуард Литвиненко

Ну що, мої любителі психології, конспірологічних теорій та зрадницької зради.

У цьому пості я, простий любитель холодних і жарених фактів, знову пропоную вам поринути у теорію психології, філософії та військової науки і перевірити себе. І мене.

Багатьом з нас відомий трактат древнього китайського стратега і мислителя Сунь-Цзи «Мистецтво війни». Цитують його щодня і де завгодно.  

І цитати його вже давно стали ПОСТУЛАТАМИ, наприклад, такі як:

1. Правило ведення війни полягає у тому, щоб не покладатися на те, що противник не прийде, а покладатися на те, із чим я можу його зустріти; не покладатись на те, що він не нападе, а покладатися на те, що я зроблю напад на себе неможливим для нього.

або

2. Бувають дороги, якими не йдуть; бувають армії, на які не нападають; бувають фортеці, через які не б’ються; бувають місцевості, через які не борються; бувають накази государя, яких не виконують.

  Тобто ПОСТУЛАТ – це твердження, припущення, яке для побудови наукової теорії приймають без доказів. На відміну від гіпотез.

Постулат не має доведення (доказування), а витікає з ФАКТІВ, систематичних і практичних (емпіричних) пояснень.

От і вирішив я винайти якийсь новий постулат і дати його вам, шановні добродії на розсуд.

Спираючись на факти, тобто події, які реально відбулися.

Отже, факт перший. Факт наявності висловлювання великого військового стратега і видатного актора-психополітолога сучасності пана Люсі Арестовича: «Потрібно називати речі своїми іменами. Надто багато зображують цнотливих, "ах, Залужний, ах, ЗСУ", вдаючи, що не існує Верховного головнокомандувача, БЕЗ ПРЯМОГО РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЯКОГО ні Залужний, ні ЗСУ НЕ МОЖУТЬ ПРОВЕСТИ НІ ОДНІЄЇ ОПЕРАЦІЇ...Зеленський керує ЗСУ і всіма Силами оборони.» (Посилання: https://argumentua.com/.../zaluzhnii-bez-zelenskogo-ne...).

Факт другий. Арестович назвав причину, чому Росія окупувала південь України – ПРО*БАЛИ. (Посилання: https://espreso.tv/probali-arestovich-nazvav-prichinu...).

Виходячи з вищезазначених фактів, висловлюю постулат.

Військовий розгром на півдні України, здані Маріуполь, Мелітополь, Херсон, полон Азову, вивезення у РФ дітей, громадян, десятки тисяч вбитих, зґвалтованих, померлих, похованих і непохованих, тих, хто пропав без вісти, вкрадені і вивезені скарби музеїв – кінцева відповідальність однієї конкретної людини. Верховного головнокомандувача.