"ПРАЦІВНИЧКИ «НА ВІДЧЕПИСЯ»" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРАЦІВНИЧКИ «НА ВІДЧЕПИСЯ»" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Схоже я зрозумів, чому історія коли вчителька від 30 відняла 2 і отримала 18 викликала такий вибух глузів про «крах української освіти». Її розігнали самі прибічники ЗЕ. Так вони намагалися приховати те, що проявилося знову – все що не робить ЗЕкоманда, вона робить «на від…»… «на відчепися».

Це підтвердив онлайн-урок де вчителька видала що Австралію омиває Атлантичний океан. Учителька може помилитися, обмовитися – все буває. Але те, що на її фразу не звернули увагу редактор та монтажер, а також те, що такий курйоз стається вже з другим записом, мати може одну причину. І причину цю я знаю ще з часі роботи на заводі. Називається вона гордо – «людський фактор». В середовищі керівників-виробничників її називають виразніше: «працюють не на результат, а на відчепися».

Не може робити шедевр той хто працює «на відчепися». А ЗЕкоманда інакше працювати не вміє. «На відчепися» евакуйовували українців з Уханю. «На відчепися» запасли тест-системи. «На відчепися» приготували до епідемії лікарні. «На відчепися» працюють митниця, міністерство охорони здоров’я, міністерство економіки. Тож не дивно що діра в бюджеті, неготова до пандемії медицина, 6000+ протестованих громадян при нібито півмільйону тест-систем. І що стрибок корупції. Там де працюють і керують «на відчепися» - інакше й бути не може. Доведено совком де на 85% тільки «на відчепися» і працювали.

Керувати людьми аби видавали результат гідний, а не «на відчепися» - це роками навчатися треба. Для цього треба виробляти не дурні шоу «нижче пояса». Для цього треба успішно виробляти цукерки – хоча б. Як Порошенко. Або – автівки…

Кононенко, Гладковський, Грановський, Косюк – всі вони уміють керувати так аби видавати результат світового рівня. Це доведено просто їхніми успішними бізнесами. Але ж нашим людям треба не успішних керівників – їм треба гарного хлопця з телевізора. Тому – мусять насолоджуватися поточним моментом. Бо ми наявно бачимо, стиль ЗЕкоманди, це робота «на відчепися» + гарні ролики.

Тепер бачимо, що там де нема ЗЕ особисто – ролики вони теж роблять «на відчепися».

Дмитро "Калинчук" Вовнянко