"Правда про російський народ" - Олександр Красовицький

"Правда про російський народ" - Олександр Красовицький

1. Давайте спочатку зрозуміємо, що під час існування колоніальної держави мало з'явитися багато "манкуртів"(термін Чингиза Айтматова) - вихідців з інших народів, що поневолено Росією, які були ще гірше загарбників. Тому не потрібно у відповідь на цей текст перелічувати українців, євреїв, грузинів, що поводили себе так, як росіяни.

2. Мародерство. Це все походить з монгольських часів. Давайте згадаємо вагони з майном, яке везли радянські полковники з поневоленої Європи, не тільки Німеччини. Генерали та маршали мали літаки, майори - вантажівки. Але багато простих вояків мали з собою кришталь та фарфор, золоті кульчики та навіть зубні коронки з трупів. Це не було чимось, що засуджувалося радянським суспільством. Держава(по домовленості з іншими країнами-пепеможцями) вивезла 39.000 тон обладнання з заводів, чому б не пограбувати громадянам? Німці на державному рівні вивозили предмети мистецтва, росіяни на приватному - тарілки та білизну німецьких жінок. Тому унітази з Бучи та пралки з Тростянця - нормально.

2. Тортури. 37 рік - "судочинство", що побудовано на тортурах. Мільйони смершівців, вертухаївє, прокурорів, нквдистів, які померли своєю смертю, персональними пенсіонерами, в повазі та шані. Їх діти та онуки, яким не вистачало стати поруч з дідами, що воювали з власним народом та народами-сусідами. Ті, що писали доноси. Ті, що працювали в партійних органах та підписували списки на страту. Ті, що закликали в пресі до знищення власних громадян.

3. Зґвалтування. Тут знов досвід Радянської Армії 1945 року. Мільйони(!) Жінок в Європі побачили справжнє обличчя радянського солдата. Не тільки в Німеччині. Австрія, Польща, Чехословаччина, Угорщина...

Десятки тисяч дітей, що народжено в Європі від цих "визволителів". Тисячі життів жінок, яких страчено за спротив. Хвороби, які несли їм радянські "воїни". Аборти. Психічні розлади. Ціле покоління європейських жінок.

Мені розповідала французька видавчиня, наполовину естонка-наполовину росіянка, з еміграції. Вона була школяркою у Відні в 1945. Їй було 12. І вона залишилася ЄДИНОЮ дівчиною в класі, кого не було зґвалтовано, тому що вона на чердаку, куди її затягнули, почала лаятися російською і гвалтівники злякалися, що вона може бути донькою командира. Єдиною з 25! В 12 років!

4. Геноцид. Натренувавшися на українцях в 32-33, росіяни розвернулися в 43 році. Кримські татари. Калмики. Балкарці. Чеченці. Інгуші. Адигі. Турки-месхетинці. Кабардинці. Жах.

Мы ще дізнаємося, що творили росіяни в Південному Судані, Малі, ЦАР, на Близькому Сході.

5. І це не все. Створення хімічної зброї. Заборонені в інших країнах касетні та вакуумні бомби. Бомбардування жилих кварталів в Сирії. Цифрові диверсії на атомних електростанціях. Викрадення людей.

Вважаю цей перелік початком видання серії книжок. На жаль, мало чия психіка витримає систематизацію цих жахів.