"Правило бумеранга" - Олег Шарп

"Правило бумеранга" - Олег Шарп

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що рейтинг Зеленського падає через дезінформацію: "Сьогодні потік брехливої ​​інформації та відвертих образ, просто не припиняється. Не будемо говорити, звідки, хто замовник – це всім відомо, не потрібно навіть говорити. Розсудливі люди, які дивляться, слухають, обурені цим потоком."
Андріє, є таке "правило бумеранга" і є така "бритва Оккама".
Перше стверджує, що у цьому світі є "великий зрівнювач". Все добро, яке ти робиш та кидаєш у воду, обов`язково повертається. Як і зло. Тому дивно, що у людини, яка прийшла до влади на брехні, викривленні фактів, фейках та іншому лайні від Г+Г, наразі вистачає совісті щось говорити про таке ж ставлення до нього. Хоча йдеться виключно про критику.
А от хто постійно грішить дезінформацією, так це ваші ж Мендель, Подоляк, Арестович енд компані. Приклади? Беріть будь-який їх пост у соцмережах чи на офіційних сторінках і "насолоджуйтесь".
І, нарешті, простий принцип бритви Оккама: "Не треба робити більше припущень, ніж мінімально потрібно". Тобто, що стосується цієї влади, не треба навіть докладати зусиль для її дискредитації - вона це успішно робить сама, а ми лише з усмішкою спостерігаємо. На жаль, з гіркою усмішкою.
Але є і мудрість Соломона: "Пройде і це..." На що й надія.