"Премію Дарвіна у студію!" - Олег Шарп

"Премію Дарвіна у студію!" - Олег Шарп

— Тимошенко про фейкових спонсорів "Батьківщини": Це родичі бізнесменів, які бояться відкрито підтримати нашу партію через терор влади.
А шо, так можна?) Проте, мені цікавить прізвище хоч одного підприємця, стосовно якого відкрита кримінальна справа за фінансування ЮВТ. Що, немає таких? Мабуть, саме тому "бізнесмени" від "Родіни" підставляють під терор "злочинної влади" своїх родичів. Премію Дарвіна у студію!

"Любі мої, я знову рву на клаптики свою багатостраджальну душу, бо 40мільярдів зубожілих людей, які постраждали від Порошенка у Росії, Казахстані та подекуди й в Україні, моляться на мене, але бояться терору проти себе, своїх подєльніков та однокласніков. І взагалі, я не для того встала з інвалідної коляски та понесла вам світло, щоб якісь там порохоботи завадили мені взяти у руки маленьку, симпатичну булаву від "Луї Вітон." Далі по тексту. Скучно, дєвочкі...

— Свідчення колишнього адвоката Дональда Трампа Майкла Коена перед комітетом з нагляду і держреформи Палати Представників були «вибуховими і сирими», пише оглядач The Washington Post Генрі Олсен.
У промові Коена було «багато політичного диму, але мало що тягне за собою імпічмент», переконаний автор.
Його свідчення проти Трампа зводяться до трьох пунктів. Американський лідер - нечесна людина, патологічний брехун і расист. Він безпосередньо використовував особисті і чужі кошти, щоб змусити замовкнути порнозірок, а також роздував свої активи. І останнє: Трамп заздалегідь знав, що WikiLeaks опублікує електронні листи демократичної партії і Хілларі Клінтон, а також продовжував вести переговори про проект Trump Tower в Москві під час президентської кампанії 2016 року, заявивши, що цього не було.
Жодне із заяв Коена не призведе до усунення Трампа з посади. Поки явна більшість американців, до якого входять і мільйони людей, які проголосували за демократів на проміжних виборах, виступають проти імпічменту. Ніщо з того, що було сказано Коеном, не змінить настрої цих людей, тому немає ніяких шансів на імпічмент Трампа, підсумовує автор.

P.S. Олсен був віце-президентом Інституту Манхеттена, а також віце-президентом і директором Національної дослідницької ініціативи в Американському інституті підприємництва. Є автором двох книг: «Робочий клас республіканців: Рональд Рейган і повернення синього комірника» і «Чотири обличчя республіканської партії». Його прогнози отримали високу оцінку за надзвичайну точність. Олсен регулярно коментує американські політичні тенденції та глобальний популізм у США, Європі та Австралії.
* * *


Статтю залишу без коментарів - хай це роблять ті, хто щільно "сидить" на темі Трампа.

— Садовий таки знявся з виборів "на користь" Гриценка.

Він дійсно думає, що його електорат автоматично перейде до нудного Панталонія? Наївне. Проте, у цій ситуації щиро шкода лише маленького Ісусика, який, виявляється, даремно відвідував ночами домівку львівського мера.
P.S. Гнап (who is Gnap?) також знімається з виборів. Як далі жити?!