Прес-конференція найвеличнішого приниження 20.05.21

Прес-конференція найвеличнішого приниження 20.05.21

Частина перша.

.... По-перше вітаю всіх з днем вишиванки, це наш скарб, це наша історія, це наша культура, це наша спадщина і це очевидно, а по-друге що НЕ очевидно е-е-е чому ми тут е-е-е декілька слів хотів би вам сказати від душі від серця що я про це думаю - чому ми тут.

Ви знаєте ми знаходимось а-а-а на теріторії легендарного заводу "Антонов" і-і-і чому ми тут відповідь на це питання є філософія моя особисто - я президент України це відповідь на питання що було зроблено за ці два роки як я бачу майбутнє нашої улюбленої України, про що я? Позаду мене знаходиться наш український літак "Руслан" Ан-124 а-а-а останній раз а-а-а ми подолали такий літак е-е-е вже в незалежній Україні в 94-му році це закінчило будівництво такого літаку, справа від нас знаходиться це символічно звучить, але я думаю що і трагічно справа від нас від мене справо праворуч недобудована мрія України, це так звучить і в цьому багато змісць, а зліва новий фюзєляж якому який ми почали будувати п'ять місяців тому новий фюзєляж Ан-178 один із трьох літаків які вперше за тридцять років незалежності держава замовила Антонову для нашої української сучасної потужної армії і в цьому мені здається весь зміст мого бачення України і того, що в нас відбувається.  

Ми плям-плям повинні пам'ятати про минуле, розуміти де в якому стані ми зараз знаходимось і-і-і що ми будемо робити. Думати і будувати майбутнє будувати нашу незалежність будувати нашу Україну. І ви знаєте питання навіть не в тому щоби добудувати літак "Мрія" я би в ширшому сенці говорив би про це плян-плям побудувати дійсно країну мрій питання не только в літаку не тільки в літаку побидипобудувати країну мрій підняти нашу країну дуже високо вгору як піднімається Антонов і щоб вона була на висоті інших потужних демократичних цивілізованих держав України тому моє бачення зрозуміло що ми будемо будувати країну що ми вжзара-зараз вже робимо але в широкому сенці цього слова будувати добудовувати а іноді деякі галузі починати будувати нажаль з нуля.

Які пріоритети?

Номер один - ми будуємо країну без олігархів про це все ми будемо з вами сьогодні говорити детальніше я готовий до будь-яких запитань, але дійсно країну без олігархів ви відчуваєте уже перші наші кроки до яких я готувався достатньо довго і зараз ви бачите результат, країну для сорока мільонів а не для сотні ФОРБС і дійсно де держава повинна допомагати бізнесу а не бізнес великий бізнес повинен жити за рахунок державного бюджету.

Ми будуємо сьогодні країну яка не чекає як це було раніше тільки на санкційну політику інших держав ми їм вдячні тим не меньш країна яка самостійно захищає свой суверенитет і внутрі країни також яка сама проводить потужну санкційну політику проти пропагандистів, проти контрабандистів, проти кримінальних авторитетів, ворів в законі, с͟к͟о͟р͟о͟т͟ч͟и͟к͟і͟в͟  податків [кого-кого?], с͟п͟р͟о͟т͟и͟в͟и͟к͟і͟в͟ [що це?], їх достатньо багато...

Ми будуємо сьогодні країну, де всі будуть рівні перед законом і ті про кого я сказав трошки вище і інші тому ми будуємо і це якраз та галузь про яку я сказав що ми будуємо з нуля нову сувдову реформ [це не моя помилка, це він так каже "нову сувдову реформ"] антикорупційний суд, конституційний суд, бульк-хрюк важливих законів більшість з них вже узгоджена і з українцями професіоналами і з депутатами...

Ми йдемо вперед, ми будуємо країну в смартфоні і це дійсно ми всі бачимо на результат сьогодні десять мільонів користувачів "Дії" ми йдемо вперед це зручно, швидко, а головне що це без корупції.

Ми будуємо країну яка будує і також це бачать вже українські громадяни і я відчуваю це, це важливо для нас всіх і і і йдеться вже мова не про сотні кілометрів доріг, тисячі кілометрів нових доріг, побудованих чи відремонтованих сотні шкіл, садочків, стадіонів, ми будуємо сьогодні аеропорти, КПВВ, ЦНАПи, багато всьо літаки доречі.

Ми будуємо країну як і обіцяв де земля належить народу це не гасло, а це дійсно реформа мені здається на сьогодні вже десь одинадцять законів всі вони майже всіх для того щоби втілити в життя земельну реформу повністю проголосованих верховній Верховною Радою України.

І замість тисяч брудних слів тракторів біля Банкової, Ради, Кабміну, ми передали тисячі гектарів е-е-е людям. На місцях. Мені здається що це реальні дії і не тільки слова.....

Ми будуємо країну без війни. І це правда. Складний шлях. Не дуже швидкий. По цеглинах збираючи цей мир ось що ми робимо. І ми розуміємо що мир повиний бути міцний... назавжди... і це залежить від міцності нашої армії...і вона повинна бути міцна а-а-а всюди і на суші, воді, повітря зараз ми бачим що великі загрози і в кіберпросторі. Ось про такі приорітети я хотів би вам сьогодні роз-хрюк-чвяк-бульк-роз-розказати...

Далі буде.

Victoria Maximenko