"ПРЕзеДЕНТ І СЕЙШЕЛИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРЕзеДЕНТ І СЕЙШЕЛИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Переглянув розслідування "Української правди" про відпочинок Зеленського на Сейшелах. Особливо мене вразив той факт, що Олена Зеленська пересувається на броньованому Мерседесі S-класу, в супроводі двох автівок охорони. Державний коштом, звісно.

Хоча чому дивуватися? Давно відомо, що не дай Бог з Івана - пана. Шарікови і Швондєри дірвавшись до влади і розкошів у 1917 р., розкошувати почали так, що де там панам?! Зараз при владі ті самі Шарікови і Швондєри. З тими самими звичками.

Питань розслідквання ставить багато. Наприклад - за чий рахунок для виїзду Зеленської з друзями було знято залу для офіційних делегацій (по 3500 грн з носа)? Хто оплатив Олені Зеленській і її дітям відпочинок на Сейшельський островах у 5-зірковому Хілтоні, де номер коштує $1000 на добу?

І головне. Як так сталося, що Олена Зеленська релаксувала на Сейшелах, а Володимир Зеленський як лох якийсь ганяв на лижах з Єрмаком на Буковелі? Родина ЗЕ відпочивала окремо від ЗЕ? Чи Зеленський і Єрмак таки рвонули на Сейшели на пару днів, але тепер президентським літаком? Якщо так, і якщо інфу про пересування перших осіб журналіст Ткач бере від джерел зі спецслужб (а звідки ще?), цілком готовий повірити, що деталь з подорожжю на Сейшели хтось уже використовує для тиску на Зеленського. І дай Бог аби це були Білий дім або Уайт-холл. А не Стара площа у Москві.

А питання чи морально президенту в час загострення ганяти відпочивати в екзотичні краї, я й сам відповісти можу - йому норм. Бо проблеми моралі бути можуть у того хто має поняття про мораль. Це точно не про зелених шоуменів.