"ПРЕЗИДЕНТ - ЗРАДНИК" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРЕЗИДЕНТ - ЗРАДНИК" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Президент Зеленський зізнався у державній зраді. В інтерв'ю Мосійчук він заявив, що він сам повідомив Лукашенко деталі операції по "вагнерівцям". Мовляв, інші країни нас втягували в сумнівні дії.

Одним махом Зеленський визнав три речі. Перша - операція справді була і він про неї знав. Хоча вся ОПУ до останнього Арестовича намагалася нам довести протилежне.

Друга - Зеленський визнав, що оперцію готвували спецслужби кількох країн. Явно не Мексики і Гватемали. По-факту Зеленський підтвердив твердження Бутусова про те операцію готували спільно з ЦРУ США. І що спільну операцію з ЦРУ США злив особисто...

Третя - Зеленський визнав що особисто він повідомив Лукашенко про "вагнерівців". Тобто, що він повідомив керівникові іноземної держави інформацію з грифом "цілком таємно".

Чому Зеленський це заявив - очевидно. Далі заперечувати нема куди, Billingcat вже повідомив, що випустить фільм про "вагнерівців" на річницю операції. Тобто наприкінці липня. Тепер можна не сумніватися - випустить.

Маски скинуто. Зеленський зізнався в державній зраді. Є речі які президент не має права робити, так як він не може закласти під заставу будівлю ОПУ, або не може зібрати послів іноземних країн і збацати їм "Мурку" на роялі прутнем. Не може!

Не подобається тобі операція? Давай відбій своїм спецслужбам і згортай операцію. І пояснюй свої дії іноземцям за закритими дверима.

Зеленський же визнав, що Україна готувала викрадення іноземних громадян - тобто повністю підтвердив інформацію російських ЗМІ. 150% гарантії - Москва тепер волатиме, про це на всіх рівнях, з посиланням на інтерв'ю президента України. Москва тепер звинувачуватиме Україну в державному тероризмі, бо провину конкретно цих осіб не довів жоден суд. І тепер вже не доведе. Вони в Росії.

А ще Зеленський заявив, що захопити потвор, які з бивали ІЛ-76 над луганським аеропортом - "сумнівні дії". Не треба бачте цих істот захоплювати. Не забуваймо, саме ця особа видала Москві Цемаха - співучасника зибття Малайзійського Боїнга.

Не треба ілюзій. Завтра Зеленський зіллє плани оборони ЗСУ на фронті (якщо ще їх не злив) і розповість по телевізору, що він побачив мир в очах Путіна, а до війни нас, мовляв, підштовхують треті країни. І Порох "який на війні заробляв". А післязавтра Зеленський...

Жарти геть. Президент України зізнався у державній зраді. Таких речей пробачати ну от просто не можна. Бо - навіщо тоді існує Україна?