"Президент Мексики АМЛО це просто щось..." - Антон Швец

"Президент Мексики АМЛО це просто щось..." - Антон Швец

Він завив, що США несуть часткову відповідальність за конфлікт всередині картелю Сіналоа. Тобто одна частина картелю разом з політиками самого АМЛО вставила іншу частину картелю з іншими мексиканськими політиками, а винуваті США. Чому? Тому що один з Чапітос вивіз Ель Майо в США? Так він міг куди завгодно його вивезти. І вбити міг. Просто вирішив відскочити і сидіти в США в комфорті, коли всіх здасть. А міг би вирішити не сидіти в США, або не сидіти взагалі. США то тут до чого? Невістка винувата корочі.

Одночасно АМЛО звернувся до картелю Сіналоа і ПОПРОСИВ під час своєї громадянської війни діяти ВІДПОВІДАЛЬНО. Щоб більше ніхто не загинув. Президент. Каже картелю. Не вбивати людей. Загалом картелі сам цим і займаються.

На офігівше питання журналістів «а чого ви вирішили, що картель до ваших слів дослухається?», АМЛО сказав, що картелі дослуховуються до Президента Мексики. І до будь-кого хто має моральний авторитет. Лолщо? Картелі дослуховуються до квартальних звітів, в тому то їх суть. Моральні авторитети використовуються картелями, коли вони вже задовбались, і бажають якихось медіаторів. А весь інший час їм пофіг на будь-які слова.

Ох уж цей глобальний Півень. Ссуть всім в очі цеглинами, тобто БРІКСом і навіть не паряться.