Президент УЄФА Мішель Платіні подав до суду на ФІФА

Президент УЄФА Мішель Платіні подав до суду на ФІФА

Президент УЄФА Мішель Платіні подав апеляцію до Спортивного арбітражного суду (CAS) на рішення ФІФА про своє тимчасове відсторонення від футбольної діяльності.

Про це повідомляє depo.ua.

У середу апеляційний комітет ФІФА відхилив скарги Платіні та президента ФІФА Зеппа Блаттера на рішення про їх тимчасове відсторонення від футбольної діяльності.
"Апеляція Мішеля Платіні з метою скасування рішення про тимчасове відсторонення офіційно направлена ​​в CAS", - йдеться в повідомленні адвокатів Платіні.

Швейцарське федеральне бюро юстиції (FOJ) 25 вересня відкрило справу проти Блаттера, який підозрюється в тому, що незаконно переказав два млн швейцарських франків Платіні в 2011 році.

Гроші нібито були переведені Платіні за виконання робіт в період з кінця січня 1999 року по червень 2002 року. Француз заявив, що дана виплата була здійснена за контрактом у повній відповідності із законом. На початку жовтня комітет ФІФА з етики відсторонив Блаттера, генсека організації Жерома Вальке (раніше звільненого з посади) і Платіні на 90 днів від футбольної діяльності. Дискваліфікація Платіні стосується лише його діяльності у ФІФА в якості віце-президента.