"Президент зайнявся покаранням невинних та нагородженням непричасних" - Олександр Дедюхін

"Президент зайнявся покаранням невинних та нагородженням непричасних" - Олександр Дедюхін

Судячи з вчорашніх новин в нас війна закінчилася і тимчасово виконуючий обов'язки президента зайнявся покаранням невинних та нагородженням непричасних.

На генерала Кривоноса заведена кримінальна справа за НЕЗАКОННИЙ ЗАХИСТ аєропорта Жуляни від моzzkaliв, а півцов ротом та інших простітуток нагороджують орденами "За мужність" та "За заслуги".

Ну ага, з точки зору колаборантів та зрадників, вся наша визвольна боротьба незаконна. Не для того вони південь розминовували, щоб ми з вами незаконно захищалися. В їх плани захист взагалі не входив. В решті, какая разница, який прапор на адмінбудівлях буде майоріти.

Ви просто уявіть собі, в Гостомелі та Жулянах мали сідати десятки транспортних літаків ворога, з тисячами російських військових, які б за лічені години приймали б "законну" капітуляцію від Zeленського. І те, що цей сценарій зірвався, нашим захисникам пробачити не можуть.

Краще б втік, їй Богу.

І так, той, хто кричить "не на часі критика" просто хоче заткнути рота саме тобі, бо для диявола всі ми не на часі. І всі ми незаконно воюємо з ним.

І ми переможемо.

І ми дякуємо Господу та ЗСУ за новий день!