ПРИХОДЬТЕ, КОЛИ ВАС УБ'ЮТЬ

ПРИХОДЬТЕ, КОЛИ ВАС УБ'ЮТЬ

Уже 2 дні поспіль спостерігаю істерику в рядах зелених пропагандистів. Рівень трешу в країні зашкалює, і, мабуть, вони відчули, що скоро їх почнуть бити. Ще вчора вони розприскували слиною на кілька кварталів навколо: “Я єму вєрю, он нє барига, он всєго добілся сам!”

А вже сьогодні їхній тон помітно змінився.
Зєля відверто зливає країну. Голова АП заявляє, що всі проблеми в країні - від української мови. І цим дарує Росії підстави скликати Радбез ООН, аби міжнародна спільнота покарала єтіх укрАінцев, прітєсняющіх рускаязичних.

Відведення військ супроводжується обстрілами з боку сєпарні. З моменту інавгурації загинули 14 військових! У депутати будуть балотуватися Клюєв і навіть, с***, Шарій. Маріупольців трусить від ідеї відведення військ з їхнього напрямку.

Рівень дна стає надто очевидним. Навіть упороті зефіли почали ставити питання, а тому пропагандисти зрозуміли, що варто прикривати свої дупи.

А отже, треба знову викликати в народу єдине, що вдалося найкраще нав”язати — ненависть до Порошенка. Типу — так, Вова творить херню, але ж згадайте - барига, свинарчукі, ко-ко-ко.

Бо тільки так можна втримати Вовин рейтинг до 21 числа. А рейтинг уже відверто падає. Згадайте захмарні 51%, які цього тижня впали до 43%.

Журналіст Юрій Бутусов, який весь цей час топив за Зеленського, учора нарешті вичавив із себе, що Вова таки робить щось не те. Але ж визнати провину — то для сильних духом. А тут не той варіант. І за версією Бутусова, у тому, що цей недосвідчений, неосвічений клоун-малорос творить херню, винен, щоб ви розуміли, Порошенко! І далі 20 абзаців у стилі “а вот Парашенка!”

Але щось іде не так, і під дописом, замість підтримки, читачі виливають хвилю обурення і звинувачень, що саме Бутусов переконав людей довірити країну цьому невігласу. Прикривання дупи не вдалося.

За тим же сценарієм діє ще один пан, якому ліш би нє Порох — Семен Семенченко. Він так само висловлює занепокоєння тим трешом, що відбувається. Але винен в усьому Парашенка!

Уявіть рівень цинізму: навіть допис про вчорашній обстріл машини з медиками він примудрився переробити у виливання бруду на Порошенка.

Я так бачу, що всім зефанам треба молитися, аби Порошенко пройшов у Раду. Бо коли маладая каманда доведе країну до прірви (а це станеться дуже скоро), у них не буде навіть на кого перекинути відповідальність.

І вже сьогодні я побачила такі ж дописи, як під копірку, від пропагандистів меншого рівня, і навіть місцевих. Принцип той же — два речення про те, що Вова робить хрінь, а далі - який поганий Порошенко.

Закіпішували, заістерили. Знають, що рильце в пушку! Але Фейсбук така штука — у нього пам'ять довша, ніж у людей. Усі ходи записані. Усі пропагандистські тексти зафіксовані. Тому єдиний вихід: продовжувати кожен Вовин прокол подавати на антитезі — а от баригі, а от Парашенка.

Тримати й далі рейтинг на ненависті! Вдумайтеся тільки - рейтинг на НЕНАВИСТІ! Бережи Боже від таких рейтингів!

Бо дайтє єму сто днєй, бо рана єщьо дєлать вивади.

А взагалі — оцінка Вовиними фанами ситуації в країні мені нагадує класичний випадок звернення в поліцію:
- Мене переслідує маніяк! Зробіть щось!
- Ну шо ви так кіпішуєте? Він же ще нікого не вбив. От коли вб”є, тоді приходьте!

Ольга Кирилюк