"Приклад людини, для якої важливі лише особисті інтереси. Лише..." - Олена Кудренко

"Приклад людини, для якої важливі лише особисті інтереси. Лише..." - Олена Кудренко

Це якось надто добре усвідомлюється, коли бачиш його вчинки. Тут і мільйони, відсуджені у країни, яку охоплює війна з росіянами (дуже вчасно доїти так бюджет). І шантаж з аміаком, наскільки я пам'ятаю (було щось про зупинку постачання аміаку для очисних споруд, коли ніде крім як у коломойського, його не візьмеш так швидко). І звичайно ж виведені закордон гроші вкладників приват банку. І помста Порошенку за націоналізацію, з новим "проектом" (про який Олена Зеленська в інтерв'ю казала, що була проти). І манера поведінки з оточуючими - повна зневага. І загравання з росіянами, принаймні в публічній площині, що ми візьмемо від них якісь гроші та підемо проти Європи...

Сьогоднішнє шапіто зможу сприймати серйозно лише в одному випадку: коли Коломойський заговорить. Коли почне топити Зеленського ротом "журналістів" телеканалу "1+1". Бо компромату на свій проект Коломойський назбирав вдосталь - скоріше за все від аналізів, так і не зданих, до свідків та відеодоказів.

Ось якщо він почне вбивати рейтинг свого "проекту" - значить, обшуки ведуть до якогось справжнього результату. А поки мовчить, значить, нічого йому сьогодні з Банкової не загрожує.

Злий геній, на мій погляд. Продатися йому можуть тільки слабкі люди, які не вміють розпізнавати пастку.

А продалися ж.

Тільки в даному випадку співпраця з Коломойським - це як вхід гривня, вихід - дві.