"Приколи тижня" - Олена Монова

"Приколи тижня" - Олена Монова

Штош.

Мій жарт про те, що пора вже запроваджувати рубрику їбанько тижня, як це часто буває, отримав підтримку аудиторії, тому спробую дати рубриці шанс на життя. Але, знову ж таки, як це часто буває, їбаньків виявилось так багато, що я спочатку трохи розгубилась, а потім вирішила провести диверсифікацію. Тож рубрика буде мати загальну назву #тиждень_що_минає, а всередині будуть окремі хештеги під кожну категорію їбаньків. Так, вони діляться на категорії, а ви як собі думали. Не знаю, чи надовго мене вистачить, але поки є ентузіазм, то пуркуа би і не па.

Отже, погнали.

Головне їбанько_тижня цього разу мешкає в Новій Зеландії. Чувак зробив собі десять щеплень проти COVID-19 за добу. Не тому, що було нєхуй дєлать, а просто дуже було треба грошей, він робив щеплення за інших і отримував за це винагороду. Про подальшу долю цього спайдермена наразі нічого не відомо.

лох тижня

Це почесне звання отримує мешканка Чернігівщини, яка замовила ворожці з інстаграму обряд та молитву, а потім збільшила кредитний ліміт своєї банківської картки до 50 000 гривень, після чого передала «ворожці» всі паролі. Причому двічі.

красавчік тижня

Цей почесний титул отримує іспанський єпископ, який одружився на авторці еротичних сатанинських романів. Церква охуїла і позбавила єпископа повноважень, тепер він шукає роботу агрономом.

файтер тижня

Їх навіть двоє. У Бразилії радник міністра викликав мера на бій, щоб вирішити питання благоустрою міста.

Депутат Ерінеу да Сілва (на прізвисько Міріко) назвав «гнидою» та «шахраєм» мера бразильського міста Борбу Сімау Пейшоту, який збирався знести аквапарк, а глава міста взяв і погодився, не засцяв. Вирішили битись за правилами ММА. Бій тривав три раунди. Мер отримав багато ударів (особливо ногами), але в підсумку переміг.

йбнй алкаш тижня

Ним виявився водій з Чернівців. Його затримали поліцейські за порушення ПДД, туловіщє випало з машини, дунуло в алкотестер, а той в свою чергу мало не згорів кхуям від подиву і вмісту алкоголю в крові у синяка: результат в 5 проміле вважається смертельною дозою і в 25 разів перевищує допустиме значення. Як в анекдоті — а он уже мьортвий прішол.

дрочер тижня

В цю категорію можна сміливо занести весь світ. PornHub підвів підсумки року, Україна займає 14 місце споживання всього трафіку, а по середньому проведеному часу за один візит на 5 місці (9 хв і 55 сек). Не скорострєлки, нє. Дещо спантеличив вибір у пошуках, виявилось, що українці найчастіше шукають «русскоє домашнєє». А потім я трохи вспокоїлась, бо подумала, що ми просто хочемо ото всьо виїбать і висушить. І ви так думайте, ага. Хоча осадочєк залишився. З другою улюбленою категорією українців, MILF, розібратись не складно, ми просто не хочемо відпускати ЮВТ на пенсію, без неї вітчизняна політика втратить дещицю лоску.

екзорцист тижня

В цю категорію я урочисто заношу Дарницьке управління освіти міста Києва, яке вирішило для посипання доріг взимку закупити сіль з іонами срібла за 12,90 грн/кг. Щоб упирі не зазіхали. На цю богоугодну сдєлку було заплановано витратити 200 000 грн, але Prozorro підняло кіпіш, ця історія отримала шалений резонанс, закупівлю було скасовано.

іхтамнєт тижня

Ростовський суд лоханувсь і випадково розкрив дані о російських військових, що знаходяться в ОРДЛО. Спалились на провіанті і тиловому забезпеченні. Хтось з балалайок регулярно крав на поставках, завели кримінальну справу, дійшло до суду і вироку. І власне самі формулювання у рішенні суду чітко фіксують те, про що весь світ вже і так знає вісім років — оні там єсть.

свиня тижня

Вона на фото. Це волохата свиня породи Мангалиця, виведена в Угорщині в середині 19 сторіччя. 

Правда, вона прекрасна?


Гарних вам вихідних, зустрінемось в цій рубриці наступної суботи, якщо я не завтикаю.